Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jak to smakuje

seks po 40 stce

Polecane posty

juz pisalam wczesniej ze mialam juz do czynienia z facetami po 40...moj terazniejszy kochas ma 41....jest na prawde ekstra...ale nie oszukujmy sie ...spalam z facetem majacym 24 latka ...no i porownanie niebo do ziemi...24 latek 4 razy bzykal i po kazdym spuszczeniu dalej mu stal ...no to dla mnie niebywale rzeczy....a jednak ..a facet po 40 - fakt moze dluzej bo jest juz wycwiczony juz ale zazwyczaj [uwaga - pisze zazwyczaj] musi troszke odpoczac by zaczac drugi raz...a gdzie 3 i 4?a mlodziez potrafiii...fiu fiu...

Gość ona40
czwarta... i do tego cichutka? odezwę się jutro dobranoc

a facet po 40ce 4 razy Ciebie doprowadzi i dopiero skończy i to dopiero jest rozkosz :)

Gość do miauczydelko
ale przecież ten tezeci i czwarty raz potrzebny jest ci tylko wtedy kiedy za pierwszym i drugim cie nie zaspokoi - prawda? seks nie polega na częstym spuszczaniu się faceta w kobietę :p

oj ja jestem narwana....i orgazm potrafie miec bardzo szybko ...dotyczy to pewnej pozycji i jeszcze czegos...no ale zdradzac nie bede...bo znowu uslysze zem zboczona!

Gość jeżeli już to nie płacz
:P

Gość nie chce mi sie czytac calosci
ale dla mnie i mojego chlopa jest na pewno n nie gorszy niz przed , a raczej chyba lepszy. Do sexu im wiecej rozumku i doswiadczenia tym lepiej. Skad bierzecie takich co po 40 tce nie moga? Z literatury?

Miałczydełko myślę, ze chyba jednak lepiej jest jak mężczyzna potrafi po wielokroć doprowadzić kobietę do orgazmu, niż być gotowym bardzo długo, ale niepotrafić tego wykozystać ;-)