Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLA JANIAK

Podał numer konta bankowego...

Polecane posty

Gość KAROLA JANIAK

w pewnym serwisie do zarabianiwa przez neta. mąż czeka juz 2 dzień na potwierdzenie rejestracji Mam pytanie czy mogą zniknąć pieniążki z jego konta ? Adm. Zna numer konta, nazwisko i adres. Proszę pomóżcie. Nie pomyslał co robi i się martwi. PIN-u nie znają.

Gość katarzynka68688787
teoretycznie pieniadze nie moga zginac z konta ale na przyszlosc nie uzywajcie internetu-po prostu sa sprawy ktore bezpieczniej nie zalatwiac przez net

Gość oj mogą zginąć
UWAGA

Gość nie na pewno nie
tak myslę

No co wy ? Przeciez zawsze jak ktoś ma dokonac przelewu na nasze konto to zna numer konta imię i nazwisko posiadacza. Oszaleliście ? W takim wypadku każy, KAŻDY kto robi do nas przelew i komu my robimy przelew (też wyświetlaja się nasze dane przecież)_ mógłby nas okraść - pomyślcie :-0

Gość ale wypłata z cudzego konta
chyba nie jest taka prosta trzeba mieć dowód tej osoby

Gość fdsfdads
jasne ze nie , przeciez numery kont sa ogolnie dostepne do roznych organizacji , tam sie tylko dokonuje przelewu

a nie moze zablokowac transakcji, tak na wszelki wypadek...? Albo przelac na inne konto? Albo wyplacic wszystko? Mysle, ze sam nr konta nic nikomu nie da. Przeciez podaje sie na rachunkach wszedzie... Z tym, ze ja nie mam konta internetowego, ani w ogole dostepu do konta przez i-net.

Konta internetowe zwykle mają zabezpieczenie w postaci protokołu SSL, są gwarantowane Bankowym Funduszem Gwarancyjnym (czyli jak Ci coś zniknie to fundusz Ci wypłaca odszkodowanie), dodatkowo mają zabezpieczenia w postaci tokenówczy kart kodów które uniemozliwiają przelewy z konta przypadkowym osobom.

przy wypłacie żąda si e dowodu osobistego i wzoru podpisu! jest mało prawdopodobne ze ktos ci to konto wyczyści jedynie moze cos wpłacić

Gość Taka mała sobie Anka
?

Ja często dokonuję płatności z konta przez internet. Aby mógł mi ktoś wyczyścić konto musi znać mój numer klienta (złożony z kombinacji cyfr), PIN, a następnie przy dokonywaniu przelewu mieć numer, przypisany danej pozycji z osobistej karty kodów. Tak więc nic wam nie rąbną z konta, no chyba, ze to są hakerzy, ale raczej nie połaszą się na konto osoby, która chce przecież dorobić przez net..... To takie moje zdanie.....

Gość to przykre jest że 30
a ja zgubiłam wyciąg z konta z moim nazwiskiem adresem i num. konta.....okradną?