Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foto spec

Pytanie do ZEBA

Polecane posty

Gość foto spec

Czy masz swoje studio? Czy masz swoj minilab?

Gość a po co go
o to pytasz?

Gość foto spec
aby wiedziec czy moge zadac kilka nastepnych pytan

Gość Zeb Serban
mam studio.

Gość To nie jest reklama
Zeb Serben=[Foto spec+pytanie studio] I w ten przemyślny sposób wszyscy bez reklamowania dowiedzieli się że Zeb Serben ma swoje własne studio fotograficzne. Brawo Zeb to Ci się udało, wcale się nie reklamujesz. Tak na marginesie to gdybym ja chciała się dowiedzieć czy fotograf ma własne studio to albo bym do niego zadzwoniła lub napisała na adres podany na stronie internetowej.

Gość Zeb Serban
nie niem czemu ma sluzyc twoja zabawa ale jak ci sprawia przyjemnosc to rob to dalej. zerknij do regulaminu forum kafeterii. nie ma tam slowa o tym ze nie mozna sie reklamowac.

Gość wie...
A jednak jesteś kretyn bo w głupi sposób jednak przyznajesz się że to twoja wciskająca się reklama. Są ogólne zasady dotyczące reklamy w necie i nie musza te zasady być przywoływane w regulaminie forum. Jest też taka mozliwośc że ktos poprosi Ciebie za opłacenie reklamy która dajesz na forum.

Gość Zeb Serban
coz twoj poziom jest za niski abym mogl sie az tak znizyc wiec baw sie sam.

Gość pierwszy raz się wypowiem
Zeb sorki ale właśnie oglądałam foty innego fotografa i .................... Ty swoimi nie dorastasz mu do pięt. No niestety nie potrafisz robić pięknych zdjęć ślubnych i taka jest prawda i radzę Ci albo się poradź prawdziwego artysty albo daj sobie spokój :o

Gość Zeb Serban
pierwszy raz ... ok krytyka przyjeta.

Gość foto spec
a minilab masz? czy kooperujesz?

Gość Panie Zeb...
widzę że strasznie sie na Pana uwzięli... Ale tu nie chodzi o to, że Pan robi złe zdjęcia, tylko o to że Pan sie tak reklamuje, a w rzeczywistosci nie jest za dobrze. Wiadomo że są fotografowie i fotografowie, jedni lespi, inni gorsi. Ja osobiscie radzę Panu troszeczkę przesunąć koronę z głowy i po prostu sie podszkolić, podpatrywać innych znanych i cenionych fotografów. Ja mam juz podpisaną umowę z fotografem, którego nazwiska nie wymienie, ale jeszcze nie słyszałam, ani nie czytałam nigdzie złej oceny zdjec tej osoby. I zdradze Panu tajemnicę- ta osoba nie ma ani ciut ciut wykształcenia w tym kierunku, ani nawet jednego kursu... Ona uczy się oglądając zdjecia konkurencji... I ma to cudne efekty w pracy... Najmilsze jest to, że ta osoba sie do tego otwarcie przyznaje, a nie zachwala swoje prace i reklamuje sie gdzie popada. Ja nie widziałam nigdzie w Internecie żeby sie zareklamowała choć raz...Tylko ludzie sami sobie przekazują że ta osoba jest świetna. Ja z dobrego serca radzę Panu przystopować i troszeczke krytycznie spojrzec na swoją prace. W przeciwnym razie klientów nie bedzie wcale pozdr

Gość a co złego jest w reklamie
sporo jest slubnych portali które również oferuję darmowe ogłoszenia... więc argument o zbijaniu kosztów jest średni!!! z resztą każdy dobry bizbesmen ogranicza koszty, jest to zupełnie normalne!!! skoro regulamin forum dopuszcze posty z nazwą firmy, czy linkiem strony, to ja nic złego, w postach tego typu, znacznie bardziej denerwujący są fachowcy reklamujący się przez podszyw np. "Mogę polecić super fotografa, zrobił nam swietne zdjęcie".... z drugiej strony, apeluję o rozwagę, przy wyborze forografa, który swoje linki wciska wszędzie..... pomyslcie, jeden dobry fotograf, może zrobić w jednym terminie zdjęcie jednej parze.... plener w tygodniu co najwyżej kilku.... więc, jego terminarz zapełnia się błyskawicznie.... po co więc miałby wciskać wszędzie swój link????? szczególnie, że w tej branży najlepszą reklamą są zadowolone pary młode????