Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aspiryna

ten temat dedykuję wszystkim żonatym facetom - wejdź i przeczytaj

Polecane posty

nauczyciel aleś mądry :-))))) ubawiłam się czytając to co piszecie generalnie nie mam nic do sexu - kocham go ale zasady trzeba mieć, jak spoglądacie potem w twarz żonie, dzieciom nie macie wyrzutów sumienia ? osobiście miałam wieluuu partnerów, ale NIGDY żonatych !!! Pozdrawiam Aspiryna

Gość ja z zasady
kocham się z jednym facetem, a nie czekam aż jeden mi poda do buzi, drugi w tym czasie zapnie od tyłu... To nazywasz zasadami?

Gość Morlanosć
polega na tym aby nie robić drugiej osobie krzywdy. Ruchajcie się ile wejdzie i z kim poadnie ale jesli na wskutek waszych diałań ucierpi ktokolwiek z waszego najbliższego otoczenia to powinniście za to szczeznąc w piekle Bo rodzina to święta rzecz

Nauczycielu przybij piątkę bo ty normalny jesteś i chętnie będąc w trójmieście zaproszę cię na szklaneczkę trunku jakowegoś oczywiście odpowiadającą twoim gustom.

Gość dajcie se juz siana
to że ruchacie na boku, nie czyni was lepszymi Swiadczy tylko ze macie chujowych partnerów lub partnerki skoro zdradzacie. trzeba było przed ślubem przetestowac a nie teraz szukać dziury w całym

Moralność - widzę,że uważasz iż rodzina to tylko żona i dzieci.A chłop to tylko jakiś tam dodatek do tego,który ma tylko robić to co ta rodzina chce i to bez szemrania.A gdzie to,co ten wredny chłop chce,czego pragnie itd itp? Wiem tylko wy macie rację i tylko wy zawsze jesteście te pokrzywdzone,zdradzane,poniewierane,molestowane,sprowadzane do roli rzeczy przez waszych samców,którzy chcą tylko jednego.

dajcie se już siana - naiwniak z ciebie i to jaki.Przed ślubem to przewżnie jest totalna ściema,a jak już się chłopa złapie i chłop zrobi co miał zrobić,to się go traktuje tak jak to robi modliszka i albo siedzisz cicho i robisz co ci pani każe,albo wypierdalaj a o bzykaniu to zapomnij i nawet nie myśl żeby kombinować na boku,bo dopiero ci pani potrafi pokazać.Więc przerób to ,a potem dyskutuj.Pozdrawiam.