Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alexandrine

odbijany

Polecane posty

Gość Markspenzer
Jak pójdzie do tamtej to trudno

Gość rqrqeerer
Przeciez ja codziennie poznaje nowe dziewczyny :D Wiec o co chodzi 😴

Problem w tym, że on strasznie często się z nią spotyka, gada na gadu, długo rozmawiają przez telefon, piszą sms-y. Kurcze troche się niepokoje :(

Gość Evvka23
Rany przeciez to chamstwo z jego strony? Spotyka sie z nia a Ty mu na to pozwalasz? Nie rozumiem tego, moze pogadaj z nim po prostu i zapytaj co on chce przez to osiagnac i po co mu ta znajomosc? Dla mnie to chore...

to sygnał, że w waszym związku coś się psuje :o może on już nie chce być z DUŻYM DZIECKIEM :P i szuka kobiety ;)

hmm zalecam ostroznosc bo pewnego dnia powie musimy sie rozstac skoro poznal nowa dupe to ta sprawa zaczyna smierdziec nietoperzem pozrdo i trzymaj sie🖐️

Gość Evvka23
ale jak np Ty jesteś gruba a on poznał szczupłą zadbaną dziewczynę to nie ma się co dziwić. nie oszukujmy się, ale każdy patrzy na wygląd a nie patrzy chyba tylko niewidomy lub grube osoby ( bo właściwie nie mają wyboru ) tak więc zastanów się czy to nie powód...

Gówno prawda ewo nie wprowadzaj Aleksandry w kompleksy. Kompleksy smierdza nietoperzem. Kobitki przy kości potrafią być takie same sexi jak szczuple a nawet czesto potrafią być bardziej pociagające.Wiem bo sam mialem taką bardziej puszystą choc mnie potem zostawiła dla innego.

Gość Evvka23
ale przy kości to znaczy np 165 cm 65 kg a są dziewczyny tak zapuszczone, ze strach patrzec np 165 cm 80 kg - tożto sumo !!! chodzi mi o to ze jeśli nie ma zastrzeżeń do własnego wyglądu to nie powinna się martwić jeśli ma to niech najpierw zadba o siebie a nie dziwi się, że facet woli szczuplejszą. taka jest to kolej rzeczy, że te bardziej zadbane mają o wiele lepiej a te grubsze mają pod górkę... tym zapuszczonym nie pozostaje nic innego jak walka o własny wygląd.

NONSENS wlasnie mialem taką wzrost 165 cm lub ciut więcej i waga 75 kg I pociągała mnie bardzo a w łóżku wcale była niezła i wcale zle nie wyglądała nago. No ciut zaokraglona ale cóż z tego. Nazywałem ją w myśli moja małą kuleczką ale to nic nie zmieniało.

Evvka, a skąd wiesz, że tamta jest szczuplejsza? :P Faceci lubią różne dziewczyny... sama jestem tego przykładem (przy kości a na brak zainteresowania nie narzekam... :P ) A co do twojego chłopaka alexandrine to ja bym się mocno zastanowiła czy ten facet jest Ciebie wart, bo zachowuje się chamsko, bleeeeeeeee! :o

Każde z Was po troszku ma racje :( w pewnym sensie. Moim problemem jest to, że ja tego chłopaka kocham i to bardzo. Tylko nie wiem jeszcze do końca jak walczyć, jak go zdobyć :( Doradzicie coś ? Staram się ubierać sexi, z nerwów schudłam - nawet nie wiem ile, ale widze po ciuchach. Co ja jeszcze mogę zrobić ?

Gość KAatja
Mysle,ze niepowinnas tolerowac jego zachowania - bo dla mnie to ozn brak szacunku dla Twojej osoby, Wiem ze jesli kogos sie bardzo kocha to daje sie z siebie wszystko...ale uwazam, ze powinnas mu pokazac ze nie boisz sie zyc bez niego, badz bardziej niedostepna, nie pisz do niego co chwile, nei dzwon...pomilcz troche... Przede wszystkim nie pokazuj mu ze czujesz sie zagrozona !!! i NIgdy !!! nie zakladaj ze nie jestes dosc atrakcyjna i ze musisz to nadrobic nadkskakujac mezczynie ( mam tu na mysli Twoje seksowne stroje ) !!! Zycze Wiecej pewnosci siebie ! I glowa do góry!!