Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiątko20000

A absolutnie najlepszy sex....to jaki ????

Polecane posty

Gość Sylwiątko20000

Kochani o tym złym seksie to zapomnieć byśmy chcieli pewnie. Ale ten najlepszy , najpiękniejszy taki gdy robisz to z kimś , kogo darzysz wielkim uczuciem, bo jak dla mnie to tylko wtedy tak być może. Troszkę i mózg do tego potrzebny tak myślę. Ale możecie mieć inne zdanie. Więc do dzieła!!! napiszcie, może niektórzy się czegoś nauczą zamiast korzystać z tych durnych rad jeszcze bardziej durnych gazet.....

Gość Ridick
do bab jesli facet podczas sexu chce wam wlozyc w pupe to nie zapierajcie sie przed tym nogami i rekami:)

Gość Tylko z moim...
...ukochanym, którego kocham nad życie... Świece, fajna muzyka, koronkowa bielizna i do dzieła...:) :) :)... ...Już nie mogę się doczekać jego powrotu do domu...

Gość Ridicku
jak przyjdzie murzyn z duzym penisem i bedzie ci chciał podczas seksu włozyc w pupę to nie zapieraj się przed tym rękami i nogami.

Gość Ridick
Nie jestem WszechPolakiem więc się nie zapieram, wprost przeciwnie w akademcu nie takie rzeczy się robiło :classic_cool: Pamietam jak raz kochaliśmy się w trójkącie: ja + moja panna+ nasz wspólmy kolega z Trynidadu :D Było bosko, aczkolwiek musiałem zużyć naprawdę dużo wazeliny by mi nie uszkodził kakaowego oczka ;).

Gość Ridicku
i dobrze ci było.....?

Gość Ridick
A dziś stoję na dworcu w Radomiu i oczekuję ukochanego bezdomnego psa imieniem Cygan :)

Gość Ridick
Na początku trochę bolało, ale potem było bosko :classic_cool: Przecież anal to dla faceta jedyna droga do wielokrotnych orgazmów! Wiedzieli o tym już starożytni Grecy, dlatego dzień i noc oddawali się pederastii :)

Gość Ridick
Cygan też jest czarny. Wkrótce będzie we mnie :)

Gość Ridicku
ja tez nie jestem wszechpolska ale przez całe życie mi się wydawało ze to boli.. to trochę wbrew naturze, przeciez tamtędy kał wychodzi.. nie byrzydzi cię to?

Gość najlepszy...
... to z ukochanym człowiekiem. :) I tzw. "spontan" :D Właśnie żadne tam świece, przygotowania, koronkowe majty i inne pierdoły, tylko żywioł w tym momencie, w którym się zachce. :P