Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabellaaaa

wybaczciemi ten watek bo byly juz tego typu ale odpiszcie błągam

Polecane posty

Gość arabellaaaa

mam 24 lata i 170 cm wzrostu oraz waga 55-57 kg. mam bardzo chude łydki i niemoge przez to chodzic w spodniczkach a chcialabym bardzo:( to od dziecka moj kompleks wielki.. co moge zrobić by one jakos przytyly i rozrosły sie ..prosze napiszcie mi:( takl bym chciala kiedys zalozyc choc raz spódniczke:(:(:(

Gość klaiuaanzakochanuyu
a ile masz w łydzce??

Gość Ja tez mam
chude lydki i ciesze sie z tego i ty tez nie powinnas sie tym zbytnio przejmowac.Jesli masz zgrabne nogi to pokazuj je ;)I to nie jest najgorszy problem bo co ma powiedziec taka kobieta ktora ma grube lydki itp??Nie przejmuj sie ;)

Gość arabellaaa
mam tylko 33 cmtry w lydzce w najszerszym miejscu(po srodku tak:) moze jakbym byla niska to by bylo oki ale ja jestem wysoka przeciez:(

Gość arabellaaa
ale wiecie co?ja głupio sie czuje z takimi chudymi łydkami..:( nie moge chodzic w spodnicach nawet bo przeciez brzydko to chyba wygląda ..jak patyki nogi sie robia wtedy:( tak mi sie wydaje chyba ze sobie wmawiam ..sama nie wiem.,. poprostu moaj rodzinka zawsze wmawia ze brzydko dziewczynie z za chudymi łydkami jest i zle to wygląda..:(

Gość malo masz to fakt ale ..
wiesz co?? ile masz w najchudszym miejscu zmierz zaraz nad stopa :) wtedy zobaczymy czy takie chude są :)

Gość arabellaaa
wiecie co?wstyd mi aż powiedziec ile mam w tym najchudszym miejscułydki na samym dole..szok:( tragedia jednym słowem:( 21 centymetrów tylko:(jak anorektyczka:(

Gość to fakt chudnie sie bardzo po
jest sposob na takie chude nogi jak ty masz: chodz caly czas na palcach wtedy miesnie sie rozbudowują bardzo i nogi grubną uwierz mi bo to prawda!

Gość niebieskooookaa22
ty byś chciała grubsze ja chudsze :o ech, te "baby" :P;)

Gość hipohondryczkaaaa
tragedia jak mozna miec 21 cm na dole łydki a po srodku 33 ..? szok??chude masz te nogi bardzo ale chyba najbardziej na samym dole:)

Gość 21 cnmterów powaga
bardzo malutko jak na 24 lata i taki wzrost.. jezdzij na rowerze .. chcoc te 33 po srodku łydki spoko jeszcze ale 21 na dole to tragedia jest:(

chyba juz taka Twoja uroda :) ja tez mam bardzo chude łydki, jeżdze na rowerze, pół życia tańczyłam i nic mi to nie pomoglo na rozrost łydek. Wiec uszy do góry i się nie przejmuj :)

Gość strasznie masz chude te nogi//

Gość arabellaaaa
nic juz z tym nie zrobie w tym wieku chyba:(buuuuu zegnajcie spodniczki krótkie:(

Gość najlepiej sie z tym pogódz

Czy ty czasem nie przesadzasz? Zmierzyłam swoje nogi, w najszerszym miejscu mam pół cm więcej od ciebie, a w kostce pół cm mniej. I wcale nie uważam, żebym miała chude nogi, a pół cm to nie jest przecież wielka różnica. Chociaż to może kwestia wzrostu, jestem parę cm niższa. Ja ci doradzam siłownię. Trener dobierze ci ćwiczenia na nogi. Pomoże :)

Gość arabellaaaa
dzieki ananke:) a ile ty masz wzrostu:)???

Gość arabellaaaa
mi sie wydaje ze nie przesadzam bo mam bardzo długie nogi..naprawde długie i dlatego wydaje mi sie ze mam strasznie dlugie nogi.. 170 cm mam ale nogi cholernie długie..za długie:(:(

no, parę cm mniej ;) wydaje mi się, że to przez długość nóg masz złudzenie chudości. Siłka naprawdę działa, widać to było po kumpelce ze studiów, miała podobny problem i ćwiczenia go zniwelowały. Nie zrobiła się przy tym mięśniasta i żylasta, czego boją się często dziewczyny, po prostu przybyło jej masy tam gdzie chciała. Na mięśnie nóg dobrze działa też jazda konna (gwarantuję, jeździłam ładnych parę lat), ale to już zabawa dla zapaleńców. Na siłowni poradź się najpierw trenera. Na początku słabo widać rezultaty, a potem już z górki. Nawiasem mówiąc, chudość wytykają zwykle osoby, które same są przy kości :p

Gość bakteria
halo halo, przecież możesz sobie napompować łydy ćwiczeniami; ja też jestem strasznie chuda, łydki to była tragedia, jeszcze chudsze od twoich, ale sobie mięśni napompowałam i jest luz.

Gość bakteria
ps. mam tyle samo lat, wzrostu co ty:) ....i ważę jeszcze mniej

Gość Burberitta
Arabella az zmierzylam swoje nogi, w lydce mam 34 cm, a na dole 21 i kazdy mi mowi ze mam super zgrabne nogi... Ja bardzo czesto chodze w spodnicach i w zyciu nikt mi nie powiedzial ze mam nogi jak patyki, mam 172 wzrostu. Zauwazylam ze najladniej moje nogi wygladaja w spodnicze dlugosci do polowy kolana lub cale kolanko zakryte i buciki na obcasach. Ale skoro Ty masz tak duzy kompleks chudych nog, to nos do takiej dlugosci rajstopy w najprzerozniejsze wzory, bardzo modne zreszta. Im wiekszy wzor tym bardziej optycznie pogrubia noge. Dziewczyno, masz dluuuugie nogi az do samej ziemi :-P, chodz w kieckach, no co Ty, kiedy bedziesz w nich chodzila? Na starosc? :-)

Gość a ja mam.....
18 nad kostkami, w najgrubszym miejscu lydki 31 waze 53 i mam 166 czyli tak w sam raz ale za to uda mam grube...buuuuuuuuu

Gość i mam w łydce 35 cm
i jest ok nie wiem czego wy szukacie

Gość chudzina z ciebie

Gość i mam w łydce 35 cm
nie jestem chuda ważę około 59 kg

Gość chudzina z ciebie
jestes chuda.. masz nidowage nawet dużą..177 cm i 59m kg?tragedia

Gość nie moge tego zrozumiec
zaraz, zaraz, a ile masz w udach- pod posladkiem, na srodku i nad kolanem, wtedy mozemy ocenic czy faktyznie masz chude lydki bo 33 przy twoim wzroscie to wcale nie malo