Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodniczna w kratke

ile czasu potrzebuje kobieta, aby oswoic sie z nowym malenstwem?

Polecane posty

Gość spodniczna w kratke

zeby go poznac, pokochac, przyzwyczaic sie?

Gość BeYbe22
a co nie kochasz swego malenstwa?? z tego co wiem to dziecko juz poczete jest kchane a poznaje sie je przez cale zycie jak to pytasz sie kiedy sie przyzwyczaisz? a co sie stalo?

Gość spodniczna w kratke
jestem w ciazy dopiero ale trudno mi sie z tym oswoic jeszcze. dzisiaj czytalam w jednej ksiazce, ze podobno kobieta potrzebuje od 3 - 9 tygodni na pokochaniemalenstwa. ze nie zawsze ejst to milosc od pierwszego wejrzenia i ze nie ma sie co tym przejmowac, jezeli sie nie pokocha malenstwa zaraz w dzien narodzin

Ja zaczęłam dziś 14 tydz ciąży i chyba po mału dociera do mnie ten fakt. kilka dni temu miałam krwawienie i tego dnia uświadomiłam sobie że nie chcę już żyć bez tego dziecka. Myślę że tu zaczęła się miłość :)

Ja pokochałam moje dziecko od momentu jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży (stopniowo narastało) aż do momentu narodzin i trwa nadal:D Swoją drogą, że jeszcze do teraz czasem muszę sobie powiedzieć w myślach \"jestem mamą\":)❤️ ta myśl wymagała \"oswojenia\":D

Bardzo ługo czekaliśmy na dziecko dlatego jak tylko dowiedziałam się że jestem w ciązy zaczełam kochac je całym sercem.A co do poznania myśle że swoje dziecko poznaje się przez całe życie :)