Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moj Mąż

Mój Mąż nie zgadza sie na iie ktore mi sie bardzo podoba!

Polecane posty

Gość Moj Mąż

ChciALABYM JAK jakby to był chłopiec nazwac Kajetan.. a mojemu mezowi jego rodzicom i moim to imie sie nie podoba bo jak twierdza kojarzy im sie z kajutą z kajakiem itd:(

Gość Lorana
trochę takie nie spotykane

Gość Lorana
ale podoba mi się

Gość spodniczna w kratke
ja mialam dwa piekne imiona dla dziewcyznki, z ktorych wszyscy sie - niewiadomo dlaczego - smiali... a sa ladne. moj maz tez sie smial, ale jak mu pozdrabniamam, powiedzialam z czym mi sie kojarza, jak pasuje slicznie do naszego nazwiska, opowiedzialam mu, ze jedno imie to dla kobiety kochajacej caly swiat, slabszych i zrobilam mu wizualizacje nszej cireczki o tym imieniu, a drugie to prawdziwa neizalezna kobieta i artystka i tez mu zwizualizowalam zycie corki przez najblizsze 30 lat to mu sie spodobaky imiona i stwierdzil, ze sa nawet lepsze od jego typuw: ani i Oli ;)

Gość a ja ja
mnie Kajtek kojarzy sie z psem. Wcale nie dziwie się, że twój mąż sie nie zgadza. To w końcu również jego dziecko.

Gość Moj Mąż
a jakie ty imiona wybrałaś?

Gość Moj Mąż
do ja ja ale to nie kajtek Tylko Kajetan

Gość Lorana
mój synek to Jakub

Gość a ja ja
ale zdrobniale od Kajetan to Kajtek

Gość Moj Mąż
ehhkiedys nie obraz sie jak bylam mala to na kuzyna wolalam Kupa zamiast Kuba

moja papuga falista nazywała się kajetan ;( ale niestety już się przekręcił, 10 lat temu, do dziś go pamiętam ;( Poza tym spotykałam rózne zwierzęta o imionach ludzkich typu BARTEK (buldog angielski) SONIA (hart) KUBA (co trzeci pies w każdej wsi ;) ) itd i chyba nie ma sie co sugerować tym. Tak sądzę ;)

Gość Moj Mąż
A nie Kajdi ??

Gość joooo
moja teściowa twierdziła ,,ze imię Dagmara brzmi ordynarnie,zamknęła się po moim stwierdzeniu,że podobnie brzmi Barbara-to imię jej siostry..jedno jest pewne to wasze wspólne dziecko i musicie się porozumieć.

Gość spodniczna w kratke
a w ogle to znam kajetana jednego - ma teraz z 18 lat, ale jest strasznie wysoki, przystojny i ma zawsze wkolo siebie wianuszek kobiet :D

Gość a ja ja
Kajdi????????????????

Gość O du grne 9
Halszka?????????????????Tez bym wyśmiała sory ale nie do przyjęcia przeze mnie . W życiu nie dałabym tak córce na imię. Janika?????????????? od biedy z braku innych imion

Gość spodniczna w kratke
ja nie mowie ze tak dam :DDDD moje typy sa zupelnie inne :))))) tylko te imiona mi siepodobaja... :) ale to nie te dwa dla moic hcoreczek :D

Gość joooo
a dodam,że w klatce mam psa Kubę i dwóch smyków o tym Imieniu(!!??)lkatce schodowej w bloku ha.

Gość Moj Mąż
a ja mialam kolege mial podobne nazwisko do tego imienia i moj maz kategorycznie mowi ze nie i wymysla ze mu sie zle kojarzy.. ten moj kolega mi sie nie podoba ani go nie widuje moze jest zazdrosny :/

Gość spodniczna w kratke
po prostu sliczne - zupelnie nie polskie imiona :) wiec odpadaja na starcie :) ja wybralam dwa sliczne - polskie. powiedz mi - jakie sa twoje typy w takim razie?

Gość Moj Mąż
Wiem ze dziewczynka to na bank bedzie Maja Paula albo Zuzia.. a Moj maz chce zeby po nim chlopiec mial na Drugie Tomek ato 1 bedzie podlegalo dyskusji ;/co do dziewczynek to sie zgodził

Gość a ja ja
Nigdy nie spotkaam sie ze zdrobnieniem Kajdi a z kajtkiem jak najbardziej.

Gość Moj Mąż
albo bym chciala Nikodemato tez im nie pasuje:( a znacie moze zdrobnienie od Gracjana??

Gość o pardon ich muss was sagen
to głupi pomysł , żeby nazywać dziecko po ojcu; 4 osoby w domu , z czego 2 tak samo się nazywają :/ ani kajetan mi się nie podoba , ani nikodem , nie znoszę tez imienia kacper , to już jest absolutny koszmar; ale to nie moje dziecko , więc mi zwisa w każdym razie musicie znaleźćimie , które się obydwojgu podoba; najlepiej weźcie kalendarz i wypiszcie - każdy osobno - imiona ,które wchodzą w grę; te , które będą figurowac o obydwojga , rozważcie

Gość o pardon ich muss was sagen
zdrobnienia sie tworzy samemu w sumie - jak ci ten kajdi pasuje , to sobie przeciez tak nazywaj - ale inni będą go na bank nazywać kajtek (ble); mam jednego kolegę ze studiów , nazywa sie kajetan - na studiach nazywalismy go kajetan :P w każdym razie od gracjana nasuwa się - gracek , z czego dzieci na pewno utworza - gacek :P

Gość Moj Mąż
heh no to juz Gacjan na bank odpada..