Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siasiasiaaa

Wypadają mi włosy

Polecane posty

Gość siasiasiaaa

Może z dietą coś nie tak? Nie wiecie, jakie witaminy mogą pomóc i w czym ich szukać?

Gość kup sobie vitapil
takie tabletki na wlosy,poza tym warto zakupić lotion na bazie czarnej rzepy-musisz stosowac bardzo dlugo aby byly efekty-jesli nie bedzie poprawy zbadaj poziom zelaza oraz hormony tarczycy

rewelacyjna jest skrzypowita - trzeba zazywac przez okolo 3 m-ce, napewno pomoze choc najpierw radze zrobic badanie krwi i moczu czy wszystko jest ok

Gość siasiasiaaa
No cóż, Skrzypovity używałam, ale niestety bez efektów :( Bardziej chodziło mi o to, że może witaminy czy inne cuda znajdujące się w jakimś warzywku byłyby pomocne..?

Gość jedzmarchew
jedz marchew

Mi tez bardzo wypadaja wlosy.I zastanawiam sie nad kunem jakis tabletek.Slyszalam ze sa bardzo dobre merz special.Chyba sobie je kupie i sprobuje

Gość laura_90
Mnie ostatnio też strasznie zaczeły wypadac włosy. Zaczęlam łykać Capivit A+E, stosuje odżykwe z Yves Rocher przeciez wypadaniu włosów. Musze stwierdzic, że włosów wypada mi mniej, jednak dalej.. zamowiłam w Avon maseczke do włosów bardzo zniszczonych.. zobaczymy..

pokrzywa jest bardzo dobra na wypadanie włosów. w drogeriach są już gotowe wyciągi, które po umyciu tylko się wciera u nasady włosów. w połączeniu z capivit A+E moja siorka zauważyła poprawę już po 14 dniach.