Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszek

i co teraz??? POMÓŻCIE!!

Polecane posty

Gość kruszek

Witam.Mój problem jest następujący. Mam zacząć brać tabletki anty. * dni temu miałam dostać okres. dziś, po stosunku zauważyłam takie lekkie, jasno brązowe plamienie. Ogólnie to mam bóle jak przy okresie, piersi też sąwrażliwe. Nie wiem teraz co robić. Czy to już jest okres? Kiedy zacząć brać te tabsy?? Dodam, że w zeszłym miesiącu okres spóźnił mi sie 4 dni.Pierwszy dzień to też było takie brunatne, skąpe krwawienie (ciemniejsze niż dziś), a później już normalnie okres. Zaznaczam, że w ciąży nie jestem ( w środe robiłam test). Co mam zrobić?? Błagam pomóżcie!!! :(

Gość Beybeee
seks moze przyspieszyc okres jesli masz plamienie to jeszcze nie bierz.. tak samo jak np pare dni po okresie jak ja sie kocham to mam plamienia tak juz jest

Gość kruszek
Czyli mam czekać aż bede miała okres z "prawdziwego zdarzenia"? Czyli normalne krwawienie itp? A czy bede wtedy zabezpieczona tabsami? Nie wpłynie to na ich skuteczność?? Cholera, nie wiem co robić. Czemu to wszystko takie skomplikowane? :(

Gość Beybeee
tak masz czekac.. jezei masz odrazu OKRES z prawdziwego zdarzenia i nie zdarzaly sie wczesniej plamienia..

Gość Beybeee
bedziesz zabezpieczona

Gość kruszek
Czyli jak jutro bede normalnie krwawic to moge zacząć brac tabsy? No czasami mi sie zdarzały takie plamienia, zazwyczaj na początku okresu.

Gość kruszek
Ok. Dziękuje serdecznie za odzew. Poradziłabym sie ginekologa, ale o tej porze i w dodatku w piątek raczej zadnego w gabinecie nie zastane:/