Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fanta19

Nie moge włączyc gg.....POMOCY

Polecane posty

nie moge zalogowac sie na gg...kiedy wpisuje hasło wyskakuje komunikat ze \"Wystapił problem z apliakcja gg.exe i zostanie ona zamknieta.Przepraszamy za klopoty\" Dodam ze inni uzytkownicy zalogowani na tym komputerze nie maja takich problemow..Co robic??????? Jak to naprawic??

Gość 12latek
Nie jestem pewien, ale najlepiej odinstaluj gg i zainstaluj od nowa lub stwórz nowego uzytkownika! Najlepiej na pewno będzie zainstalowac gg od nowa! A jeśli się nie uda to zrób system od nowa tylko to trzeba umiec! Może byc jakis WIRUS!

nie no prosze...nie moge zmieniac numeru..nie da sie tego jakos naprawic?? szczerze mowiac myslałam ze to jednorazowy problem ale dzieje sie tak juz od wczoraj (kilkadziesiat prob zalogowania) Please o jakas rade.. :/

Gość 12latek
Ja tez nie moglem stworzyc uzytkownika bo byl problem z polaczeniem ale wreszcie sie udalo i mam juz trzy numery gg!

dzieki za rady jestem bardzo wdzieczna z tym ze: - restet nic nie daje.Komputer był wyłaczany od w czoraj juz kilka razy i to nic nie dało.Poza tym jak juz wspomniałam inne konta sie otwieraja -załozenie nowego konta mnie nie ratuje bo rzecz w tym ze zalezy mi na dostaniu sie na to konkretne konto!! Jakies inne opcje?? prosze... :/

Mam nadzieje ze kytos tu jeszcze zaglada i poswieci chwile zeby mi pomoc Mam jeszcze jedno pytanko..czy jesli zainstaluje gg od nowa to wszyscy uzytkownicy beda mogli zarejestrowac sie bez koniecznosci utraty listy kontaktow??