Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agataaaa

Internetowy test na oczy

Polecane posty

Gość tool
no dobrze, dzieki temu jakosc tej firmy wzrosla. Bo essilor to sprawdzona marka, o jZO slysz epierwszy raz

Gość mart-enka
JZO, to nasze Polskie szkla, firma z tradycjami, korzysta z materialow essilora, dobra firemka, no i nasza.

Gość bartoszyyk
ja tam jakiemus jzo nie ufam. Bo niby korzystaja ze szkieł essilora, ale nie są to essilory! dla mnie szkla essilora to szkla kupione u nich w zakladzie! Rozumiem, ze zakupują od nich materialy, jednak wolalbym zamawiać szkla w oryginalnym salonie u pracowanika firmy essilor

Gość bartoszyyk
ja tam jakiemus jzo nie ufam. Bo niby korzystaja ze szkieł essilora, ale nie są to essilory! dla mnie szkla essilora to szkla kupione u nich w zakladzie! Rozumiem, ze zakupują od nich materialy, jednak wolalbym zamawiać szkla w oryginalnym salonie u pracowanika firmy essilor

Gość mart-enka
...bo ja wiem, raczej chodzi o material, jak z dobrych korzystaja, to juz polowa sukcesu. chociaz rzeczywiscie, jak mozna miec z pierwszej reki, to czemu nie.

Gość hymhym
Hm, grunt, ze essilory. To sprawdzona marka. A o JOZ to tylko dobrze swiadczy, ze urzywaja dobrych materiałow. ale posiadaja wszystkie warianty szkieł essilora? tzn. te powloki crizal i filtry?

Gość mart-enka
nie sadze, maja powloki ale nie te same, essilor pewnie dba o wylacznosc swoich produktow, niepowtarzalnosc, gdyby wszystkie pomysly sprzedali nie byliby tacy mocni na rynku

Gość bryś
na pewno tych samych nie maja...tzn. pewnie maja orygibnalne essilory, al ejakies zwykle. Podejrzewam, ze te specjalne i najlepsze sprzedaja tylko u siebie.

Gość Jeżykowy
no to nie byl by dobry zabieg marketingowy, gdyby wszystko oddali do urzytku innej firmie.Ale nie ważne już. Kto bedzi echcial je dostac to dostanie

Gość johny be good
sarkastyczna, tescik essilora to nie badanie wzroku u okulisty, tylko profilaktyczny tescik, jednoczesnie mozna sobie przy jego pomocy sprawdzic ergonomie pracy przy kompie, a tu kalibrowanie monitora ma tyle do tego, co nic.

Gość mart-enka
troche dystaaansu, jak napisal ktos wyzej, to nie jest badanie. Wiem jednak, ze paru osobom u mnie sie przydal ten test jako profilaktyka i podpowiedz jak korzystac z komputera, zeby nie robic sobie krzywdy

Gość bryś
noś, takie testy multimedialne wskazuja tylko co moze byc przyczyna pogorszenia wzroku i ujawniaja wade wzroku ewentualnie. To tylko kontrola, reszta badania musi odbysc sie u okulisty rzecz jasna

Gość rebek
ech, wyszla mi jakas wada wzroku, tego sie spodziewalem, bo ostatnimi czasy czulem ,ze ze wzrokiem cos mi sie dzieje, trzeba isc do okulisty .

Gość pomarancz
no, to jednak dziala! nie spodziewalem sie szczerze mowiac, ale wykazalo taka sama wade jaka mam w rzeczywistosci

Gość insi-gnia
Mam pytanie. Co do tej części z astygmatyzmem. Te cztery pionowe kreski jak na mnie są grubsze od pozostałych i wyszło mi, że mam astygmatyzm xD Albo w białym prostokącie nie widziałam żadnego szarego kwadracika. W czarnym tak, ale w białym? Co ci ludzie biorą, niech mi też dadzą xD

Gość aursula

Gość aursula

Gość aursula

Gość madz14
Ja byłam o okulisty niedawno , i mam astygmatyzm, jestem krtótkowidzem i jedno oko mam na + a drugie na - ;( ehhh W tym tescie , tez mi wykazało , ze mam astygmatyzm ;p

Gość Bryla xD
No to powaga działa ;d wyszło mi że mam Astygmatyzm, a niestety naprawdę go mam ;-(

Tez mam astygmatyzm. Pomimo doś dobrze dobranych szkieł, sa dni, że mi wsyztsko odpływa.

Gość fgh
test nic nie daje, to tylko reklama na soczewki-reklama dzwignia handlu i portfela:D