sajgonka 0 Napisano Październik 6, 2006 Mam pytanie na ktore nikt z moich znajomych nie jest w stanie mi odp a mianowicie chodzi o to ze przebywam w usa i po pol roku chce wrocic do domu ale tylko na 2 tygodnie i pozniej chce wyjechac z powrotem gdyz mam wize 10letnia tylko nie jestem pewna czy tak czesto mozna przekraczac granice usa i czy jest na to jakiees prawo ze musze zostac w Polsce conajmniej miesiac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegra8 0 Napisano Listopad 25, 2006 Przykro mi ale tak nie mozesz.Bo masz wize turystyczna i nie zostaniesz wpuszczona z powrotem po 2 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajgonka 0 Napisano Listopad 28, 2006 wiec jak dlugo musze byc w Polsce zeby znowu wyjachac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegra8 0 Napisano Listopad 28, 2006 Przypuszczam ze przynajmniej pol roku.Przy odrobinie szczescia mogloby ci sie udac ,ale nie sadze byc po 2 tyg. zostala wpuszczona ponownie ,przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajgonka 0 Napisano Listopad 30, 2006 a skad to wiesz?? zmienilam bilet i wracam dopiero po miesiacu mysle ze nie bedzie z tym problemu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach