Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikoloko

opiekunki - ile kosztuja i od ktorego miesiaca mozna ja sciagac do malego?

Polecane posty

Gość
do małego?sciagac? O czym ty do nas"rozmawiasz"?

Gość fikoloko
sciagac = znalezc dobra, omowic warunki przez telefon, umowic sie na spotkanie wdomu, pogadac, sprawdzic jej doswiadczenie, podejscie do dziecka, omowic szczegoly, umowic na konkretny dzien, zeby zostala z dzieckiem. dla myslacych po prostu "ściągać"

Gość fikoloko
mozliwe, ale skoro juz ja wytlumaczylam - wystarczy odpowiedziec i wstrxzymac sie od zbednych komentarzy

Gość
no ja mysle ze powinnas jak najszybciej kogos poprosic o opieke nad dzieckiem moze ten ktos nauczy dzieciaka poprawnej polszczyzny

bylam kiedys opiekunka.. i nigdy nie wezme do sewgo dziecka opiekunki... nie znecalam sie rzecz jasna ale wiem jak to jest z drugiej strony

Gość
dla myslacych po prostu \"ściągać\"????????????????????????????????????? Raczej dla niemyslacych Sciagac mozna np majtki a nianie mozna zatrudnic,poprosic ..... hej hej acha!

Gość o ludzieeeeeeeeeee
czemu Wy się zawsze skupiacie na jakiś błahostkach zamiast po prostu spróbować dziewczynie pomóc ??? :O

Gość
Sonnen --jasne ze nikt nie zastapi matki Ale dziecko autorki moze nauczyło by sie mowic po polsku a nie \"po polskiemu\"

nie nie to nie chodzi o zastapianie matki tylko o opieka opiekunka wszystko olewa bo to nie jej dziecko

Gość
ten temat nie jest nawet dudny ale idiotyczny no matka ma wiedziec czy dana osoba jest niezbedna i kiedy powinna przyjsc i czy wogóle jest niezbedna Pomagam autorce ~! w budowaniu poprawnych logicznych zdań

Gość okki
"ten temat nie jest nawet dudny ale idiotyczny no matka ma wiedziec czy dana osoba jest niezbedna i kiedy powinna przyjsc i czy wogóle jest niezbedna " to dopiero jest poprawna polszczyzna... :///