Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona jego

mam ogromną chęc na sex z moim kolega!!

Polecane posty

Gość spragniona jego

od pewnego czasu mam ogromna ochote na sex z kolega. wiem ze on na mnie tez ma ogromna ochote. jak jestesmy razem to rozbieramy sie wzrokiem. oboje nie umiemy tego pochamowac. jednak problem tkwi w tym ze on i ja jestesmy w zwiazku juz od dluzszego czasu. czy warto zaryzykowac i zaspokoic swoje przeogromne pragnienie? dodam ze teraz tylko o tym mysle. nawet uprawiajac sex ze swoim chlopakiem wyobrazam sobie ze to wlasnie ten kolega. nigdy nie bylam az tak spragniona kogos. czy ktos umie mi doradzic? prosze to potraktowac powaznie. z gory dziekuje

Gość spragniona jego
nie ma to jak chamskie teksty. to nie jest kwestia tylko podobania a pożadania a to dwie rozne kwestie. mimo ze jestem bez obraczki to i tak mam opory. ciezko by mi sie zylo ze swiadomoscia ze zdradzilam ale z drugiej strony nie myslalabym juz o tym jak to jest :)

Gość szalej
ja Ci mówię Później będziesz żałowała, że nie spróbowałaś. Bo ja miałam tak samiutko.......

Gość jestescie
siebie warci,zrobicie to

Gość jestescie
siebie warci,zrobicie to,fuj

Gość szalej
ja Ci mówię Później będziesz żałowała, że nie spróbowałaś. Bo ja miałam tak samiutko.......

Gość szalej
eee nie myśl po kilku latach w małżństwie to inacze się patrzy na te sprawy niż zakochani

Gość tylko młodziaki
tj chemia czesto mamy ochote na kogos i czasami nieznajomego Idzcie sie kochac moze jestescie sobie przeznaczeni udany sex czyni ,że ludzie sie nie zdradzaja

Gość szalej
po pierwsze nikt sie nie musi dowiedzieć o tym

Gość szalej
pytają się o opinię to każdy ma prawo ją wyrazić i już

Gość szalej
o a gratulacje z jakiego powodu bo nie rozumiem

Gość szalej
widzę, że muszę coś wyjaśnić każdy ma inny temperament i związki są opartę nie zawsze na tym samym

Gość jestescie.........
siebie warci,zrobicie to,fuj

Gość szalej
kurcze nie krytykujcie nikogo w końcu to nie forum erotyczne życie

Gość szalej
łachudra ty jestes może i poukładana i kontrolująca swoje życie tego Ci gratuluję ale wiedz że ludzie są różni Tolerujmy się

tolerancja nie ma nic wspólnego z przytakiwaniem na rzeczy z którymi się nie zgadzam:) ps. nie jestem właśnie ani poukładana, ani nie potrfaię wszystkiego kontrolować ale nawet ja wiem że dupą się wszystkigo nie załatwi, a partner może zdradzić z tysiąca innych powodów, nie tlyko braku seksu:)

Gość jak chcesz to szalej
1.Jest okazja do zdrady-nie zdradza i cieszy sie z tego ze nie zdradzila. 2.Jest okazja do zdrady-nie zdradza i zaluje ze nie zdradzila. Ktore to milosc?

Gość jak chcesz to szalej
Jak ktos zaluje,to pewnie mial ochote. Sama ochota to jeszcze nie zdrada,ale akceptacja "ochoty" jest juz zdrada.

Gość niesłuchaj tych zdzir
jeżeli masz ochote na kolege a on na ciebie to przespij sie z nim....i tyle warto nawet dla jednorazowej przygody to przezyc, a te którzy tu pisza bzdury i sie wymadzaja obrazajac cie OLEJ dziewczyno to wlasnie te cichodajki sa uznawane za najbardziej wyuzdane DZIWKI smierdzonce nic nie warte w naszym meskim swiecie:)