Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakas-taka

jak wyleczyc sie z toksycznej milosci???

Polecane posty

Gość MarkSpencer
Jak zostały ci resztki mózgu to odejdziesz

Jest cięzko Ale da się, sama to zrobiłam, zbierz w sobie siły i skończ to. Tu chodzi o Twoje szczęście, a toksyczny związek raczej nie uszczęśliwia. Bedzie to bolesne, ale zaprocentuje w przyszłości, tylko nie możesz się pogrążyc po rozstaniu, zajmij sie sobą, tym czym sie interesujesz, ból z czasem przejdzie a Ty będziesz szczęśliwa że podjęłas właściwą decyzję,

niop, tylko za kazdym razem gdy juz postanawiam ze koniec, on zaczyna lazic za mna, wydzwaniac i sie plaszczyc i wtedy wymiekam... jestem daremna pod tym wzgledem i dobrze o tym wiem... chce to zmienic... ale nie wiem jak...

Gość MarkSpencer
Nie masz osobowości Powinnaś to skończyć raz na zawsze bo stracisz życie

Gość durna ja
mam ten sam problem

Gość MarkSpencer
To bądź ze swoim księciuniem jak tak ci dobrze

Gość tylko młodziaki
Tylko zdecydowane ciecie !!!zero telefonów, rozmów A ,jak bedzie przesladował policja Słuchaj wygrywaja tylko ludzie silni Bedzie bolała .ale Ty walczysz o siebie a pomysl chcialabyc tak do konca zycia?

Gość durna ja
wiem, ze ten zwiazek nie ma sensu i wiem tez , ze on zadzwoni i jak odejde bedzie wydzwanial i lazil za mna ale to nie ma sensu bo potem znowu zacznie sie gra jak to skonczyc? masz pomysl?

Gość durna ja
oni chyba tez ale wiesz ze to nie ma sensu...

Gość Wrom
Można go tak obrazić (faceta) aby więcej już nie próbował utrzymywać jakichkolwiek kontaktów.

Gość MarkSpencer
Bo jesteś ślepa na porządnych facetów Ale to i dobrze Po co mieliby się z tobą męczyć

chcialabym wyjechac gdzies daleko i pozyc innym zyciem... wiem ze to ulatwilo by mi decyzje... ale nie da rady...

Gość tylko młodziaki
jaki pomysl ?ty chcesz ,żeby on cie meczył. Policja ,prokurator i po gosciu nie mozna nikogo przesladowac

Gość MarkSpencer
To się męcz z nim do śmierci

Gość Wrom
----------->tylko młodziaki Przecież ona sama nie chce od niego odejść bo boi sie samotności.

WORM po co mam obrazac kogos na kim mi zalezy??? chce to zrobic w cywilizowany sposob... tylko zwyczajnie nie mam sily... potrzebuje porzadnego kopa... ale nawet nie mam od kogo go dostac... ale to juz inna historia... zostalam tu sama i tyle...

Gość tylko młodziaki
to po chuj zawracasz ludziom głowe?? zostan z nim isie mecz wyjdz za niego pare razy da ci po mordzie i bedziecie przecietna polska rodzina . Spadaj jestes słaba i głupia

Gość Wrom
------------->jakas-taka Pytanie było w jaki sposób uwolnić się od toksycznej miłości. To odpowiedziałem wprost - wejść facetowi na jego ego i obrazić go wyjątkowo "chamsko", że sam się odczepi. Skoro wiesz że nie zdołasz sama zerwać na dłużej bo jesteś za słaba aby odrzucić jego "chodzenie" za tobą po rozstaniu to w taki sposób on sam przestanie. Tylko jedna z możliwości - nie twierdzę, że najlepsza.

dziekuje za wszystkie rady, te lepsze i te gorsze. Na dzisiaj mam juz chyba dosyc. za duzo tego nie bylo...ale zawsze cos nowego.

Gość gość
Witam mam pytanie żyję w toksycznym związku od kilku lat mam dzieci jak wyleczyc sie toksycznego związku ktoś pomoże bo ten związek mnie niszczy a przy tym robi krzywdę dzieciom

Gość gość
Dodam że od partnera odeszłam trzy lata temu ale on nie pozwala mi normalnie żyć . Dzieci są pretekstem do tego by nas skrzywdzić . Taka relacja mnie wykańcza bo jednak są jeszcze uczucia a ja bardzo bym chciała zacząć wszystko od nowa z maluchami.Bez niego....