Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keroppi

trwała czy warto

Polecane posty

Gość keroppi

witam! Chciałabym zasięgnoąc Waszych rad.Chxe się zdecydować na trwała, taka lekka. Jakie są rodzaje,czy samemu się wybiera czy raczej fryzjer decyduje. Moje włosy sa ogólnie poddatne na skęt,wystarczy troche wilgoci i jjuz waluja.Chce zrobic trwala lekka,bo zbliza się jesień i bedzie coraz wilgotniej,a ja nie mam jjuz siły wyciągać włosów na szczotke po czym po kilku minutach na dworze, faluja sie itd. Pozatym jakie są ceny jeśli chodzi o trwała?? Najlepiej te warszawskie,gdyż jestem z Warszawy, Czy możecie mi kogos polecić??Ja jestem z Tarchomina. pozdrawiam Joanna Czekam na wasze Rady

Gość Gonia 12
Witam! nad tym samym się zastanawiam, weszłam na forum, żeby coś znaleźć na ten temat , atu nic, nawet nikt nie raczył odpisać. Dziewczyny poradźcie nam!! Napiszcie o waszych za i przeciw trwałej

w życiu się na to nie zdecyduję i odradzam, moja przyjaciółka też chciała lekką i 2 lata \"wychodziła\" z totalnego siana. To mnie odstraszyło na dobre

Gość kche kche
ja wychodze do dzis a w styczniu mina 2 lata.nigdy wiecej trwałej

Gość trwała
Trwała jest spoko, tylko musisz pamiętać że potem są odrosty. Po roku nie zbyt ładnie to wygląda, tak a czapka na głowie.Poza tym loczki wyszły ostatnio z mody.Jeszcze jak masz ciemne włosy to trwała ci je trochę rozjaśni.

ja miałam trwałą i była super. włosy jedynie przez kilka dni były lekko przesuszone, ale dzięki odżywkom szybko doszły do siebie. odrostów żadnych też nie miała, bo włosy rozprostowywały się równomiernie na całej długości i delikatnie, więc było ok. nie wiem, może trafiłam na wyjatkową fryzjerkę... mowa oczywiście o trwałej ziołowej. jeśli się zdecydujesz radzę ci iść do salonu, a nie do jakiejś niepozornej klitki. patrz także na wystrój i wiek fryzjerki (im młodsza tym najczęściej lepsza), a jeśli coś będzie nie tak to szybko uciekaj

Gość matamata
trwała mi nie słuzyła... teraz robie hedlelines...super sprawa. To rodzaj trwałej włos podnoszony jest od skóry dzięki czemu wydaje się że jest ich wiecej, nie sa ulizane..a nie daje loczków i siana na głowie...wyglada bardzo naturalnie. naprawdę polecam..kosztuje w zalezności od długosci włosów od 70 do 80 zł

Gość el.ch
warto jeśli masz naprawdę mocne włosy. Zapłać jednak więcej ale idź do dobrego fryzjera. U byle jakiego może się okazać, że włosy będą popalone, wypadające i łamiące się i nie będzie żadnego efektu poza stratą pieniążków i gumowymi włosami:)