Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oko nieopkoju

bol zaladka w ciazy

Polecane posty

Gość oko nieopkoju

bardzo Was dziewczyny prosze napiszcie cos o bólu brzucha w czasie ciazy, o zatruciach pokarmowych itp.. ja wczoraj w nocy myslalam ze padne , mialam nudnosci, nie wymiotowalam, i potwornie bolal mnie zoladek.. i wszystko wokol pepka sorki ze powtarzam temat:O

Gość już zadawałaś to pytanie
Powtarzasz się ! Idz na ostry dyżur bo to pewnie zatrucie .Zatrucia w ciąży są bardzo grożne.Mogą spowodować nawet poronienie.

Gość oko niepokoju
ale mnie juz nic nie boli... mialam taki atak w nocy.. o 2 w nocy nie chcialm dzwonic do lekarza.. bo myslalam ze czasem zoladek boli w ciazy.. a jesli bardzo przeszkadza Ci to ze sie powtarzam to nie trac czasu i nie odpowiadaj... naprawde zatrucie moze spowodowac poronienie?????:O:(

Gość już zadawałaś to pytanie
tak,tak więc na następny raz nie czekaj.

Gość Ja mialam w
2 miesiacu ciazy zatrucie ,wymioty i biegunke.Zadzwonilam do swojego ginekologa ,kazal mi przyjmowac wegiel w tabletkach .Bardzo szybko mi przeszlo ,ale wiadomo zawsze sie lepiej skonsultowac ze swoim lekarzem nie ma co ryzykowac.Pozdrawiam!

Gość elao
a mi wlasnie nie kazali wegla :( trafilam do szpitala w 29 tygodniu z bolami brzucha, ryczalam, wstac nie moglam, wymiotowalam ciagle, bolal zaladek, kazali brac tylko...apap :( nic po za tym, duzo odpoczywac, na nst dzien bylam na kontorli, jakos przezylam z tym apapem, wiec nie zatrzymali mnie na oddziale, ale wegla nie kazali brac, a aptece (poszlam sie zapytac czy faktycznie) tez powiedziala ze nie moge....

Gość no to ja
nie wiem dlaczego mi kazal lekarz brac wegiel,mam naprawde dobrego ginekologa.Mnie pomoglo ja mialam delikatne zatrucie nie mialam ,az tak strasznych boli.Kazdy przypadek jest inny i najlepiej zapytac swojego lekarza.A w medycynie tez co chwile sie wszystko zmienia.