Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladna_laska_wawa

czy jesli moj facet nie chce mi pokazac swojej komorki to znaczy ze mnie zdradza

Polecane posty

Gość ladna laska wawa
ile bierzesz za godzinę? Z nika wygląda, że z Ciebie tez niezła K****

Gość Samantaaaa
Niekoniecznie,ale widocznie albo jestescie krótko ze soba i dopiero się docieracia ,a jezeli jestescie długo to widocznie jest TAM COS czego nie chce zebys widziała.Zbadaj sprawe.

Gość ej 5 zeta starczy za anal

jestesmy zde soba 3 lata. wiem ze chce sie ze mna ozenic i nawe przedstawil mnie swojej mamie ale ciagle chowa telefon... kazal mi nawet wywalic moja karte sim

Gość azibela
A po co Ci jego komórka.Ja nie zaglądam nawet do telefonów dzieci.Ani ja ani mój mąż nie zaglądamy do swoich komórek .Gdy dzwoni jedo komórka to nawet nie odbieram.Każdy ma prawo do prywatności

Gość gość
ja bym sie wkurzala, gdyby ktos chcial mi grzebac w telefonie:o Moze ceni sobie prywatnosc i tyle?

Gość la parówka
głupie pizdy jesteście

Gość la parówka
to znaczy że on musi mnie zbolcowac w dupala dla własnego dobra:-P

Gość Portugalilainen
A jakie masz prawo grzebac w jego komorce? Kazdy powinien zachowac do prywatnosci, nawet 25 lat po slubie. Wtedy byloby mniej dramatow rodem z brazylijskich seriali.

prywatnośc - jasne, jak najbardziej, nie musi mu po kryjomu grzebać w telefonie, no ale skoro juz zapytała, poprosiła - to nie rozumiem, co ma takiego do ukrycia - dla mnie to dość dziwne. ladna ... ----------> dobrze robisz, że sie zastanawiasz azibela --------> ciekawa jestem ile twoje dzieci mają lat, że im taką \"prywatność\" fundujesz

jasne że Cię zdradza, wszyscy faceci zdradzają , mają to w genach, ale p.s. dla kobiet może nie wszyscy

Gość cyniczek
Sprawa podejrzana poważnie. Jestem rpzeciw przeglądaniu telefonu bez wiedzy, ale jakby ktoś, z kim jestem już kilka lat, zebym pokazał telefon - to nie miałbym nic przeciwko. W końcu nie miałbym nic do ukrycia. A w Twojej sytuacji dziwna sprawa. Uważaj!