Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewelacja.

jaskinia solna

Polecane posty

Gość rewelacja.

czy ktos z was byl moze w jaskini solnej i moze sie podzielic odczuciami? jutro sie wybieram i chcialabym znac wasze opinie :) dziekuje i pozdrawiam :)

Gość rewelacja.
podnosze

Gość rewelacja.
widzialam swoja od srodka i rzeczywiscie nastrojowo i fajnie. tylko interesuje mnie jak wrazenia po godzince spedzonej w srodku. dzieki za odpowiedz :)

tak w Bieslku jes podobnie jednak ja mam inne odczucia. Możliwe, że to droga do relaksu i odpoczynku. Wielu ludzi chodzi tam z własnej woli i zyją. Co więcej- cieszy ich to. Jednak ja miałam zalecenie od lekarza, żeby regularnie tak jeździć. a więc: ludzie tak obrzydliwie mili, że żygać się chce, wszystko tak idealne, że aż nudne! niesamowicie trudno bylo mi wytrzymac tam całą godzinę (raz nawet byłam zmuszona siedzieć tam dwie, ale nie będę Wam opowiadać dlaczego, bo to oddzielna historia), wszystko dziwnie pachnie, sól w skarpetkach i wszędzie. Muzyka niby ładna ale na dłuższą metę wukrzająca, ludzie udają tam szczęśliwych, a ja nawet zasnąć nie mogę! tzn. zasypiam... 5 minut przed wyjściem :O mi się tam osobiście nie podoba, ale to subiektywne odczucie. Wart sprawdzić, by mieć własne zdanie. Poza tym moi znajomi chwalą to miejsce.

to w Bielsku jest lepiej: sól jak piasek pod nogami. te krysztaliki to jeszcze gorsza sprawa :O ja byłam z tatą :) akurat nie towarzystwo mi przeszkadzało, choć zdarzało się, że jakieś niewychowane dziecko ciągnęło mnie z krzykiem za nogę :O

Gość aliseeee
macie link do tej jaskini w Bielsku?jaka cena za wstęp na godzine?

Gość Kasiaaa.
W Mikołajkach w aquaparku jest super jaskinia solna. Jak tam jestem to siedze w niej (a wlasciwie spie) dluuugie godziny :)

A ja zapraszam do jaskini w Rudzie Śląskiej :) link: www.jaskinia.rsl.pl pozdrawiam serdecznie :)