Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koch-anka

gdybym była mężczyzną...

Polecane posty

ok :classic_cool: w sumie wielkość nie jest taka istotna :P a jak to jest np. na basenie? lub na plaży? tyle prawie nagich ciał...

na basenie woda zimna:-O a podobno w zimnej wodzie tylko kaczorowi stoi:-P a plaża w tych czasach to nic nadzwyczajnego:) to samo jest w telewizji, internecie, na ulicy, normalka

Gość szefunio stchórzył

heniu bo to chyba tak brzmi twoje imie po naszemu ciąg się flaku bo cię zdepczą!

nie mam takich problemow bo nie przypominam sobie zeby mi sie takie cos przytrafilo :o jestem impotentem :D

Lusi a ciebie naszla kiedys chcica w miejscu publicznym i jak sobie wtedy poradzilas ?? :>

Hahaha ja to mam dziennie:| szczególne jak jade gdzies w busie a widze ładniutką kobitke. Ale czy mam stresa z powodu tego ze mi staje chyba nie, to raczej nie jest widoczne jak tzm \"NAMIOT\" wiec nie ma sie co bac:P a z reszta zanim wychodze z domu to sobie ptaka odpowiednio ukladam tak zeby przy ewentualnej chcicy nie było widac az nadto nabrzmiałego rozpora;]

hmm no jak widze to sobie moze chwile o niej pomysle i ide dalej :D wzwodu nie ma :D huehue Lusi jak fantazjujesz ??:>

Gość szmul
A ty kochanko jak sobie radzisz z podniceniem w miejscu publicznym?co z tą mokrą plamą w twoim kroku?

Neeee oczywiscie ze nie. stawiam sobie go do góry, pomagają w tym te obcuisłe bokserki a nie te luzne bo w nich trudniej zapanowac nad wzwodem w miejscu publicznym:P nieraz sie zdarzyło ze se musiałem przez kieszen ptaka poprawiac bo zaczął rosnąc w nogawce w dół i bolało:\\ dlatego nie chodze w luznych bokserkach:)

Lusi ale pomagasz sobie jeszcze czyms w tym odlocie ??:> tak na miescie \'odlatujesz\' ??:>

:D obiad jadłam :classic_cool: najlepszy odlot jest gdy idę i nagle i niespodziewanie mnie dopada... aż mi się kolana uginają :P