Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koch-anka

gdybym była mężczyzną...

Polecane posty

A gdzie chłop do zmywania:>???? Zeby babeczka taka musiała se raczki niszczyc zmywajac raczki Twe do czego innego stworzone

To od tego ze nie pierdzisz...siedzisz i zatrzymujesz w sobie gazy tylko uważaj bo po jakims czasie one sie unoszą do góry i w głowie będziesz miał posrane pomysły;]

Jadąc autobusem często miewam fantazje seksualne przez co rzecz jasna staje mi i to bardzo mocno,ale conajmniej przystanek przed opuszczeniem autobusu przestaję o tym myśleć aby zdążył mi opaść.Robię to tylko w środkach komunikacji miejskiej i tylko siedząc.

Kocha-aneczko noooo od 1,5 roku o suchym pysku i fiutku jestem;) nie zebym był az tak szkaradny ale nie znalazłem godnej następczyni ostatniej kobieciny:)

Golas :) tak myślałam że to jest metoda... Albin... dłuuuuuuuuugo? czy taka abstynencja nie szkodzi na potencję? :P

Zapewniam Cie że nie;) Ale nadchodza lepsze czasy wreszcie.....z 2 strony troche trzeba przystopowac czasem i sobie odpocząc.

Ehhhhh wiem że swędziało :D mnie też czasem dopada takie swędzenie że \"drapanie\" nie pomaga:D Ale liczy sie silna wola;P