Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafajka

seks z grubasem!!!

Polecane posty

Gość -odświeżam-

Gość askital
Witam, bardzo proszę wszystkich zainteresowanych tych tematem na kontakt mailowy : skital@gmail.com

Gość askital
dodam jeszcze tylko w ramach zachety ze potrafie sie masturbowac za pomoca szpadla , sznurka od snopowiazalki, taczki , aparatu fotograficznego marki Yashica (ale tutaj uwaga Półautomat!!!) oraz kompletu wiertel polprofesjonalnych marki BOSH

moj chlopak tez nie byl chuderlakiem, jakies 90 kg...akurat nie bylo problemu z zadna pozycja, bo mial dosc duzego penisa...ale ja najbardziej lubie kochac sie lezac na boku...

Gość bunieczka
sama jestem grubaśna ehh pamietam raz sie polaszczylam na chudego faceta to byl jego pierwszy raz z grubaska:) i co?? do tej pory wspomina... obecnie jestem z grubaskiem :)) ojj dobrze nam ze soba cieplutko w lozku:)) seks jest wspanialy lepszy niz z chudym autentycznie:)) A TE PUSTAKI CO NAJEZDZAJA NA PUSZKI NIECH SIE SCHOWAJA BO TO ODMOZDZONE KOZIE BOBKI:)) ja uwielbiam z moim pulchniaczkiem od tylu pod sciana i nie prawda ze sa jakies problemy czy cos.. jest super bo miekko. a nie tu biodro jego sie wbija czy ramie jak spicie... jest idealnie.. A TE CHUDE DOWNY NAJEZDZAJA A JA SPROBUJA TO WYCHWALAJA:p patologia prospoleczna POZDROOFKI:))

Gość bunieczka
a dzis polaszczylam sie na faceta 150 kg!!!spotkalam go wracajac wieczorem do domu i pozwolilam w krzakach by wepchnal swoja krotka palke w moj tlusty tylek, mowie wam jak on sie spocil zanim przebil sie przez celulit!!! potem krzyczal ze tak cudownego seksu nie mial nigy z zadna chuda wywloka!! GRUBASY SA SWIETNE!!

pewien mój współpracownik powiadał o grubej kobiecie, że jest tak spasła, że trzeba jej wargi sromowe spinaczem przypinać wprawdzie nie precyzował do czego przypiąć ale było to jego sztandarowe powiedzonko

Gość niewiniatko
Podnosze tamacik bo myślę że warto. Ja bardzo lubię dużych mężczyzn. Mały drobny jest już na początku skreślony (niestety) no chyba ze ma super zarąbisty charakter ale mówie wam że musiałby się nieźle nagimnastykować żeby mnie zdobyć. Za to duzi faceci mnie po prostu podniecają lubię czuć na sobie ten słodki ciężar miałam już takiego boskiego faceta niestety nasze drogi sie pokrzyżowały;/ chudzielcom mówie nie niech przytyją jeżeli twierdzą że schudnięcie jest takie łatwe to niech oni przytyją i będzie ok.:classic_cool:

Gość oioib
jak mozna seksic z kims kto nas nie podnieca? mozna przeciez kochac brata, siostre, rodzicow, przyjaciela, ale sie z nimi nie sypia, tylko dlatego, ze sie ich kocha. Jesli uwazasz, ze seks jest istotna sprawa w twoim zyciu, to nie widze, abys byla szczesliwa. Kiedys okaze sie, ze nie mozesz juz tak dluzej zyc i jak to powiesz swojemu przyjacielowi, że dlaczego to robilas? Aby nie robic mu przykrosci? Zauwaz, ze czesto teższe osoby łącza sie w pary z osobami o podobnej tuszy. Rozumieja sie, akceptuja swoje cialo jakie jest i takze partnera i jest ono dla nich pociagajace.

Gość mala i olbrzym
Ja jestem osoba bardzo szczupla (165cm wzrostu na 47kg wagi), moj potezny narzeczony mowi ze jestem reklama glodu. Ale mimo tego ze wizualnie do siebie nie pasujemy, mnie od zawsze pociagali mezczyzni wieksi ode mnie przynajmniej dwa razy. Dlatego ani troche nie przeszkadza mi jego duzy brzuch- a wrecz przeciwnie. I stwierdzenie ze otyli mezczyzni bardziej sie staraja, jest w 100% prawda. Co prawda o wiele bardziej sie wstydza tego jak wygladaja ale to zawsze mozna przezwyciezyc. Zwlaszcza ze nie tylko penisem pozna zaspokajac kobiete...

Gość nie wierze ze ten
temat powrocil...

Gość taka_szpileczka
Seks z moim miśkiem jest cudowny uwielbiam te jego śline umięśnione ramiona a brzuch przestał przeszkadzac ... generalnie wyglądamy jak shrek i fiona ale jeszce w tej pierwotnej postaci:) owszem miałam jakis tam strach przed pierwszym razem ale facet tak rozpoczął grę wstepną ze ogarneliśmy on mnie ogarnoł własciwie to do piątej rano nie mogłam sie ogarnąć po tym co mi zrobił :)))) Grubaski sie staraja i to jak !!!!

nie wiem dla mnie otyłość jest niczym innym tylko świadomą ułomnością ,nie po to rodzimy sie i dorastamy proporcjonalnie zbudowani żeby potem doprowadzić sie do takiego stanu. Szkoda że kult ciała odchodzi w zapomnienie zarówno u kobiet jak i u mężczyzn

Gość odtegowac sie od
Grubaski sa super:D moj misio to KAWAŁ chłopa:) ale kocham jego ramiona i dłonie i przy nim czuje sie bezpiecznie a nie przy jakims chuderlawym skrzacie;/ kult ciała powiadasz...hmm co ci z tego ciała ? miesnie wycwiczone na siłowni i poprzez branie odrzywek nie moga byc porównywane z miesniami faceta pracujacego fizycznie a pozatym ci z siłowni to maja dosc malenkie interesy...:) kult ciała ok ale dla debili:)

widać że lubisz żyć złudzeniami, a czerpać przyjemność z seksu z kimś otyłym to jak jeździć zdezelowanym samochodem wyłącznie przez sentyment

Gość a ja pod co podpadam
majac 190cm wzrostu, waze jakies 95kg, cwiczylem kiedys, mam niezle zbudowane rece i ramiona, niestety slabiej klatke i brzuch. Brzuch zrzucic jest okropnie trudno, wiec pomyslalem, ze moze wezme sie za klatke i jak ja podciagne to sie wszystko wyrowna :)) Niestety nie mam dziewczyny, nie wiem gdzie sa te wszystkie co tak wychwalaja duzych i wysokich facetow :(

Gość mala miii
do Dorian Gray "nie wiem dla mnie otyłość jest niczym innym tylko świadomą ułomnością ,nie po to rodzimy sie i dorastamy proporcjonalnie zbudowani żeby potem doprowadzić sie do takiego stanu." a cóż to za brednie!!! każdy czlowiek rodzi się inny,inaczej zbudowany i inaczej się rozwija w okresie dorastania.niektórzy otyłość mają w genach i nic na to nie poradzą.są ludzie którzy chorują i podczas przyjmowania lekow gwałtownie tyją. nie pisz więc ze otyłość jest tylko swiadomą ulomnością bo sie mylisz.po za tym proporcjonalna budowa ciała dla kazdego oznacza co innego. a grubaski rzeczywiscie sa super podczas seksu,gorsze w jednych pozycjach ale za to zaje**ste w wielu innych;-)

Moi drodzy niektórych z Was czytam niemalże z przerażeniem...tak nietolerancyjnych ludzi dawno nie spotkalam.A jesli chodzi o otyłych panów...Jakiś czas temu poznalam pewnego pana,los tak chcial ze pokochałam go... czułam sie przy nim najpiekniejszą i najważniejszą kobieta na świecie i tak czuję nadal.Od bardzo dawna nie mam juz osiemnastu lat i zapewniam ze sex nie jest dla mnie niczym nowym ... ze szczułlym panem też ... I o niebo wolę tego z brzuszkiem ..życze niejednemu panu takiej wyobrażni i takiej dbalości o kochaną osobę jakiej mi dostarcza mój partner...A to ze szczupły nie jest,jest najmniej istotne ,dla mnie jest ważne zeby czuł sie szczesliwy podziwany i kochany.. bo go kocham. Pozdrawiam

Gość kkfdbckljc
"hmmmmmmaios posłuchaj mojej rady jak sie zakochalam mialam 18 lat(on 30).Na poczatku mial tylko malutki brzuszek a teraz(ma45 lat) ma juz troche wiekszy.I nie przeszkadza mi to,kochamy sie w pozycji misjonarskiej i wcale nie czuje sie przygnieciona " to moja kumpela miala odwrotny przypadek, zakochala sie wlasnie w grubasie,wszyscy jej docinali,nie wierzyli ze go kocha i ze ten zwiazek przetrwa, a facet po roku wzial sie za siebie, schudl, zaczal cwiczyc, zmienil fryzure i sposob ubierania sie i teraz wszyscy go jej zazdroszcza :D

Gość pippirrup
O nie, jestem chudy i beznadziejny, już żadna mnie nie zechce;/ Chyba z rozpaczy pójdę się poobżerać:p

Gość yyyyyyyyyyyyyy
ja miałem na studiach tak wielką dziewczynę że szok nie wysoka blondynka a duope miała taką tłustą że odstawała jej chyba z 10cm od pleców.wyglądało to przekomicznie. jak stała stawialiśmy jej kielonki na dupie "tej odstającej cześci z góry" i wódkę polewaliśmy. ale to mówię ze 120 miala na pewno

Gość szczupła/y
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma:D to do tych piszących o swoich "miśkach":D

mój wazy 110kg przy wzroście 189 jest genialny :) przed nim miałam dóch facetow,klaty wyrzeźbione,basen,siłownia... ale nic poza tym,zadna rewelacja z moim Miskiem seks jest taki,jaki własnie sobie kiedys gdy miałam 16 lat wymarzyłam...i najwazniejsze ... miśki mysla podczas seksu o partnerce,nie o sobie ;-)

Gość upupupup
cóż ja bym dała za sex z takim grubaskiem.180 cm i tak ze 120kg.mmm

Gość Alfa11
Boziu kochany! Gdzie wy jestescie dziewczyny? A ja taki misiek wiecznie sam:-(

Nieprawdą jest ze tylko grubi o siebie nie dbają, jest to indywidualna sprawa każdego człowieka, znam faceta wazy ze 130 kg zawsze wypachniony ze az mmmm dech zapiera, czysty zadbany, latem czesciej sie poci ale wie o tym i czesciej bierze prysznic dba o siebie, i faktycznie wole tych misków niz chudych i długich są milutcy i tacy całuśni, facet 185-190 cm wzrostu i waga gdzies okolo 100-110 kg to jest to co tygryski lubią najbardziej.

Dorian Gray - chciałbym widziec tego macho z siedmiu boleści haha napewno małe to drobne i zakompleksione, z małą fujarką w dodatku nie bzyka bo ZŁE JAK OSA, dlatego się odgryza, więc spokojnie niech sobie pomruczy jedyne co mu zostało.