Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

Całowanie Załamka

Polecane posty

niewiem od czego zacząć .. to głupi problem naprawde ale mnie drażni ... hmmmm chodzi o całowanie z moim chłopakiem całujemy sie bardzo zadko chodz bardzo tego chche ale tak wychodzi niby... czasem gdy uprawiamy seks to tak to sie pocalujemy bo tak wypada nieiwem co zrobic;(

Gość gość
ja tez sie prawie nie caluje ze swoim chlopakiem, bo on nie lubi sie obsliniac:D

Gość nie umiem sie podszywać
no a jo to sie całuja ze syckimi mojemi kozami

Gość gość
Rolnik w Orange, czy mnie sie zdaje?:D

Gość rozrzedzona masa kałowa
zamiast kory mózgowej . Kurde widziałem film z kobietą fistującą krowę... Boże dziewczyno, co za wyobraźnia...

Gość a gdzie tammm ........
jak ja mialm raz seks prawie bez calowania - tylko troche bop ja to zainicjowalam, on wolal calowac moja c.... - to czulam sie okropnei i wiecej tak nie zrobie ...

Gość R T L
szczerze mówiąc też lubie całować bardziej cipę niż usta. Mocniej pachnie, więej soków i w ogóle tak jakoś lepiej:-)

Gość gość
Ostatnio moj facet sie dowiedzial, ze calowal sie ze mna potym jak rzygalam w krzakach po Tequilli:o. Chyba juz wiecej ,moe w ogole nie pocaluje, taki bedzie mial uraz 😭

hehe nie no bajer że ktoś napisał... hehe a twojemu chłopakowi w żarce powiedz że jush myjesz zęby .. to moze sie z toba całwoac :d w skocz na niego wyperfumowana ii powiedz że ładnie pachneisz i wogole hehe:P:D ja pogadalm ze swoim ze bajdzio mi smutno że sie ze mną nie lizkuje ... a on powiedzial ze on myślał że jego księżniczka niechche :d ja powiedzialam ze chce i wogole śpiąca jestem :d hee a wogole do fecetow jak nazywacie swoje ukochane a wy kobitki ja??::>:>D

Gość gość
Ja jestem Madziunia, a on jest Bart:D....nie wymyslamy sobie innych ksywek, tak jest dobrze...Moj ex to byl np. Typ (bo kojarzyl mi sie z takim typem spod zcarnej gwiazdy), a mnie nazywal Morda, albo Mordka:D

hehe ... a my włąsnie mamy tyle róznych śmiesznych przezwisk .kk:) np : Kocurkowa ,Babolek,Księżniczka,Zajączek Postrach lasu dla kabla ... Ja Mówie Smierdzioszku ,Nilpferdku ,Miśku Puszupku ...takie rózne teksty by nie kręcił noskiem to znaczy żeby sie nie denerwował :) A On bym nie tupała nóżką :) heh ale nudzę:D

Gość arkadia999
ja jestem Perełka albo Bursztynek, a on Ryba...i tak do siebie mówimy....a całujemy sie bez przerwy, nawet jak czekamy na przejsciu dla pieszych....i jak uprawiamy sex również

Gość Załamek
pocałuj mnie w d...e :)

Gość rtho
To już wiemy że Załamek pozwala całować się w d... a gdzie jeszcze i komu?

Gość kololrowanka
ja go rozumie bo tez średnio lubie się calować

nie wiem jak wam sie to kojarzy....ale nie calowanie w czasie seksu...to jak by sie uprawialo seks z prostytuta...bo ich sie podobno nie caluje...wiec ja mojego kochasia i on mnie ...obslinia...hihihi

Ja z kolei nie lubię się całowac z moim chłopakiem Władysławem lat 72 z Zielonki, bo on ma jakieś ropnie na dziasłach ten mój misio.

aha sikun oh a moj ma zeza :P:D hehe i miedzy zębami stare ziemniaki lubie je wylizywać:D nie no zartuje:* musze mojego zacząć ślinić aż pierdolnie :D eheh