Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaritta

Apel do wszystkich......precz z pomarańczą

Polecane posty

Jak powyżej.....mam dość chamskich wpisów pomarańczek....ja od dzis nie zauważam nawet tego koloru na forum.....jesli ktoś nie ma odwagi wpisać swojej wypowiedzi na czarno...jest tchórzem.

i co Ci da ten apel? i tak pomarancze byly ,sa i beda .. i Ty czy tez ktos inny tego nie zmieni .. a tym apelem nie zdzialasz nic ..soorry ale to moje zadanie .. i docen nie na pomaranczowo ..;)D

lubię rozmawiać wymieniać poglądy nawet kłócić się pod warunkiem że wiem z kim nienawidzę anonimów wiele złego uczynili mi oni w moim życiu popieram Cię w 100% olewamy orangi na maksa

Gość do boroo
a dzieci uśpileś juz boroo?

boroo 👄 salut.......apele nie są zakazane :) mam ochotę to sobie apeluje :) zawsze wkurzały mnie tchórzliwe pomarańczki....i tyle.

ale przyznaj że częściej wkurzają? no dobra apel apelem...ale o czym pogadamy.? podpowiem musi być o czymś sprośnym bo nas wytna :) na erotycznym jestesmy :P

widzicie .......... tylko ze oni będa wchodzić i kąsać !!!!! a kto ma silna wole to nie będzieich olewał , a kto nie to wybuchnie !!!!

no sex...:( ja się nie znam...juz nie pamiętam co to tam było, ale pamiętam, że nawet było przyjemne...mogą być też pocałunki z języczkiem...

totez nikt ci tego nie zabrania .. tylko sie pytam co to da...? bo jak dla mnie bez sens totalny ... ale to tylko moje zdanie .. i nie wszystkie pomaranczki sa takie zle ..zgadzam sie ze te co probuja dokopac to sa tchorzliwe bo jak mnieniemam o te Ci chodzi.. ale to juz zalezy od czlowieka ..ajak wiadomo sa ludzie i ludziska ..;) chcialbym ,zeby ten apel byl skuteczny .ale nie oszukujmy sie .. nic on nie da ..ot takie moje skromne zdanko ..:)

hmmm.....a jakie miejsca są dziwne? lubisz dziwne ale bezludne....czy bliskość obcych jest wskazana bo podnosi adrenalinke? :P np. przymierzalnia w markecie...nie zamykana:P

no piszcie coś, bo jest atr 1 Muzo, nie być bokserem to jest nie być wcale./Ryczącej publiczności poskąpiłaś nam. / Dwanaście osób jest na sali, / już czas, żebyśmy zaczynali. /Połowa przyszła, bo deszcz pada, /reszta to krewni. Muzomosfera jak w tymi wierszu.. zapodajcie jakieś sprośne teksty albo opisy fantazji czy wieczorów spędzonych na wirującej pralce...;)

przymierzalnia niczego sobie a może w samochodzie podczas totalnego korka:D w lesie zwłaszcza teraz gdzie pelno jest grzybiarzy lub o czwartej nad ranem na ławce w głównej aleji

ta mucha to na sen działa :P wiem bo moj brzydal kiedyś zażył i zanim wyszłam z łazieneczki wypachniona to on chrapał jak niedziwiedz :P:P chyba przedawkował :P

salut....już pisałam jestem wścikła na pomarańcze...tak dałam upust swojej zlości......a poza tym czasami bzdurny temat sprawia ze spotykają się fajni ludzie :) sam zobacz :D

boroo.....w przymierzalniach podgladają :) w samochodze....ale w nocy czydzień? :P w lesie......hmmm....a jeśli ktoś zacznie zataczać kręgi...ze niby grzyby rodzinami rosną :D o czwartej?...tak rano? no a z główną to już przesadziłes :D

a co powiecie na to ............. jedziecie samochodem ... trasa obojetna , predkosc też :P a kobieta robi wam w tym czasie laske :P

hm ..sama okreslilas swoj temat jako bzdurny ...:D i nie mowie ,ze nie ze ludzie nie lgna na takie tematy .. ale wtedy jak widza znojomy nick .. no dobra juz sie zamykam ..:)