Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaritta

Apel do wszystkich......precz z pomarańczą

Polecane posty

nie przesadzam tego wszystkiego spróbowalem troszkę temu :D było zajefanie i cholernie niebezpieczxnnie ale wtrakcie jazdy wolę nie probowac lubię szybka jazdę a w takiej sytuacji dodawałbym ciagle gazu :D

dobrze ,ze dodalas to prawie ..:) bo juz mialem striptiza walnac ..;) dobranoc..

sex ekstremalny był na kapielisku nad jeziorem gdzie te setki ludzi w okolo chyba tylko ratownik cos podejrzewał :D

salut....opowiadaj jak Ci idzie. Co teraz robisz? :P krok po kroku...mamy buja wyobraźnię :P prawda dziewczyny?

Gość podczytywaczka...
aaa co Wy tak bierzecie pod jedną kreske:( ja tam miła zawsze jestesm:classic_cool:

dobra opowieści ciąg dalszy pewnego razu wybralismy się z kolegami no i ja z moją do teatru do jazdy bylo cos około 150km samochód marki fiat 126p oni z przodu a ja z moją pania oczywiście z tylu w pewnym momencie zaczołem pieścić mmoją laseczkę a w chwilę potym zaczeliśmy sie ciąć jak komary do dnia dzisiajszego żaden z moich kumpli nie skomentował tego zdarzenia a przecież nie było możliwości żeby nic nie zauważyli:D

pieszczocha no kurna nago mnie z wyra wyrwalas..:P:D nie ..nie zkladam ..cholera o to trendy jest czy jak?:P