jabłko 0 Napisano Październik 8, 2006 Lekarka mi powiedziała że bedzie mało obfita prawie jej nie będzie .... bo zawsze gdy nawet nie brałam tabletek mialam strasznie obfite w 20 minut przeciekełam .... teraz w trakcie brania ,.... jest tak samo .... leje sie ze mnie :( czemu tak :(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 8, 2006 oj ze mnie tez się leje;);) ale pewnie jesteś na poczatku swojej przygody z tabletkami tak jak ja i na pewno wszytsko sie ustabilizuje z czasem;) Glowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Październik 8, 2006 u mnie jakos po roku sie mniejszylo tak naprawde. ale biore slabe tabsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Październik 8, 2006 ja biore tesh sąłbe harmonet:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Październik 8, 2006 Z czasem endometrium będzie coraz cieńsze i okres osłabnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach