Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężaróweczka

czy wy tez czasem nie macie apetytu ciazy?

Polecane posty

Gość ciężaróweczka

zjadlam na sniadanie maly jogort z paltkami, w ciagu dnia 2 jajka i kompletnie nie mam nanic juz ochoty... z czego to moze wynikac? wczesnej nie mialam problemow z apetytem

Gość ciężaróweczka
temat mial byc "...nie macie apetytu podczas ciazy" :)

Ja tak mam czasami.Wczoraj np jadłabym i jadła a dzisiaj jem żeby odzywić siebie i dzieciątko.Dziś mogłoby jedzenie nie istnieć,nie wiem czemu ale nie mam na nic ochoty.

Gość ciężaróweczka
3 kg przybralas - a w ktorym tygodniu jestes?

Gość ciężaróweczka
a- widze na stopce :) to neiduzo poszlo ci w gore - ja z jakiegos powodu wiecej przybralam - chociaz malo jem... moze to przez moj wzrost (mam 180cm)

Gość Wózeczek
A w którym tyg jestes?? Moze apetyt jeszcze wroci. Ja przy pierwszym dziecku nie mialam ani wymiotow ani nudnosci, za to jedzenie grzezlo mi w gardle, efekt byl taki ze schudnelam 7 kg, pozniej jakos sie unormowalo, i jadlam normalnie, sama nie wiem skad syn mial na to sile ale jak sie urodzil to wazyl prawie 4 kg, a ja na koniec ciazy wazylam tyle samo co przed ciazom. Teraz jestem w 17 tyg, na poczatku tez schudnelam, ale to przez wymioty, teraz jem raczej normalnie, choc czasami tylko przetrace sniadanie, a czasmi tak jak dzis zjadam wszystko co sie da i w kazdej ilosci. Wagowo jeszcze nic nie przytylam, ale czuje ze jeszcze wszystko przede mna :)

Gość ciężaróweczka
ja jestem w osmym tygodniu... brzuszek juz dostaje - nawet jak danego dnia zjem bardzo malo, to odstaje... moze to jakas ciaza mnoga? :) 7kg schudlas?!?!? nie wierze! :D

Ja jadłam normalnie i nie przybierałam na wadzę,wszystko brało dzidzi a teraz jak zaczęłam sięgać czasmi po słodyczę to waga od razu skoczyła do góry. Moja mama przytyła z najmłodszym tylko 1 kg.Wszystko co jadła to dziecko jej odbierało.Nie martwiło jej to bo to kobieta..hmm...przy kości.:)Urodziła wielką córę.Teraz jest najwyższa.

Gość serenada w nocy
z przybieraniem na wadze jest róznie, jeżeli kobieta przed ciązą wazyła 45 kg to logiczne ze musi wiecej przytyć . Kobietki pulchniejsze muszą uważć i ich waga wcale nie musi iść tak do góry.

Gość serenada w nocy
sylwka ile ważyłaś przed ciąża i jaki masz wzrost?

Gość serenada w nocy
apetyt to indywidualna sprawa kazdej z nas. Jedne dziewczyny na początku ciąży mają mdłości i nic nie jedza a inne moga zajadać za dwoje. Podobnie jest z tyciem , spotkałam opinie kobiet , które tyły mimo ,ze jadły mało. Za wszystko odpowiadają hormony i to one odpowiadaja za to jak sie czujemy .

Gość Wózeczek
Dokladnie 7 kg. Jak bylam na kontroli u gina byl 5 miesiac lekarz powiedzial mi ze jeszcze kg w dol i pojde do szpitala, moze to wplynelo jakos mobilizujaca. Choc przyznam szczerze ze jedzenie wcale nie sprawialo mi przyjemnosci i stawalo mi w gardle. Dopiero na sam koniec mialam kilka zachcianek i to glownie owocowych.

Gość lena27
ja wogole nie mam apetytu.jak mysle o jedzeniu to mnie mdli.co mam na to poradzic.poklocilam sie z moim facetem o to bo on twierdzi ze urodze chore dziecko.mam jesc na sile.jestem juz prawie w 13 tyg

Też mam podobnie. Jednego dnia tylko myślę o jedzeniu i jem dużo natomiast drugiego jak tylko pomyślę o czymś do jedzenia to zbiera mnie na wymioty :( Niestety też jak mam ochotę na jedzenie to nie na owoce i takie rzeczy a na słodycze :( Aż się dziwię że przez 5 miesięcy ciąży przytyłam zaledwie 4kg i w sumie to wszystko znajduje się się b brzuszku i piersiach bo na reszcie ciała wogule nie zgrubłam :)