Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czorcik

planujemy postarać się w listopadzie a tu wyjazd w tym czasie

Polecane posty

Tak się składa że w listopadzie dostanę urlop i chcemy gdzieś wyjechać choć na tydzień, planujemy kraków, częstochowe, wieliczkę, bo gdzie indziej można jechać o tej porze roku. No i zastanawiam się jak to wpłynie na rozwój jajeczka lub na wczesną ciąze. Tam jest duże zanieczyszczenie powietrza. boję się że zaszkodzi jajeczku. Do tego podróż z drugiego końca kraju. Chciałabym jechać, ale trochę się boje.

Po co się tak rozdrabniasz? Nie myśl o tym a będzie dobrze. Nie musisz się tak cackać :)

Gość ciężaróweczka
tez mysle, ze przesadzasz :) wydaje mi sie, ze dla jajeczka bedzie lepsza twoja radosc z wycieczki niz jakies tam unikanie zaniecyzszczonego powietrza - tam tez sie dzieciaki rodza i plodza ;)

Wiem że tam dzieci także się rodzą, ale organizmy matek są przyzwyczajone do zanieczyszczenia. U nas też są wprawdzie zanieczyszczenia, ale nie takie, w końcu to zielone płuca polski. Ale faktycznie martwienie się tylko moze zaszkodzic

Gość z tego co piszesz to wynika
że nawet nie jesteś jeszcze w ciązy więc chyba mega przesadzasz i chyba jesteś zbyt dużą egocentryczką

egocentryczką raczej nie jestem, choć rzeczywiście moze się troche za bardzo przejmuję bo bardzo chcę zeby było zdrowe

Gość miaja
nie przejmuj sie tak bo tylko mozesz sobie zaszkodzic. a poza tym po co martwic sie na zapas . jeszcze nie jestes w ciazy a juz takie cyrki robisz. biedny ten Twoj facet.

czorcik, wiesz co? aż się boję myślec, co będzie jak urodzisz będziesz się przejmować każdą pierdołą To może do prowadzić do choroby, nazywa się chyba \"zespół natręctw\" czy jakoś tak

Ciężko się nie przejmować jak się ma taką nature, ale będę się starała, dzięki za rady :)