Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala-mala

JESS JEST SLICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość krejzydorn
no jest:) ladna i naturalna:)

Gość loli666
kim ona jest???

Gość to jessica Simpsonaktorka

Gość kjhgf
a co ona ma w nosie?

Gość jhfuih
bardzo ladnie ma sliczne oczy

Gość ona w nosie ma KOKAINĘ
pieprzona narkomanka:-o

Gość lovely- lonely
wole Jessice Albe :P

Gość też wolę Jessicę Albę

Gość tuu
jessica alba rzeczywiscie jest sliczna a simpson mi sie nie podoba. kwestia gustu :)

Dobre, Dobre... Kurde sorry... Ale Wy mało widzicie... Przecież każda z nich ma tonę tapety na pysku... I na pewno żadna nie jest \"Naturalna\"... Ten makijaż coraz więcej ludzi zwodzi... To straszne, że dziewczyny boją się pokazać bez niego... Bo każda kobieta, odpowiednio wymalowana jest piękna... Ale jak to już było wspomniane, kwestia gustu... Hehe, ale na prawdę, jakbyście zobaczyły Te wszystkie \"piękności\" bez \"tiuningu\" to byście się przestraszyły... :D Bu$ka :*

Gość rewelacja.
odnosnie wypowiedzi powyzej zauwazylam, ze jak ktos jest paskudny to i tona tapety nie pomoze :D te dziewczyny maja makijaz ale zeby ladnie wygladac to trzeba sie jednak troche ladnym urodzic :) mysle, ze sa sliczne i bez makijazu :)

Gość gingo89
dokladnie jelsi dziewczyna jest ladna to z tapeta bedzie jeszcze ladniejsza;) a jelsi to pasztet to nawet super makijaz nie pomoze!!!! dla tego to paszczaki pisza zawsze takie pierdoly bo sa zazdrosne!!!!!!! http://jesss.pokazto.pl/

Gość kicia-mizia
piekne dziewczyny-a zazdrosnice moga pisac ze jest inaczej!!!!!!

Gość kicia -mizia
llalalaal:)

Gość jessica simpson
wyglada jak transwestyta :O :O :O

Gość hank24
kurde ale co mam mnie przekonywac makijaz fotograficzny!!!!!!!!!! LUDZIE WY JESTESCIE ZAZDROSNI AZ DO PRZESADY!!!! widzialam ja wiele razy w tv na rozdaniu nagrod i to napawrde ladna dziewczyna..na zdjeciach tez wychodzi ladnie.... ale jak ktos tu juz napisal jak jest sie paszczakiem to nawet maijaz nie pomoze!!!!!!! bo co z tego ze na zdjeciu bedzie ladana jak w rzeczywistosci kaszalot!!!!!!!!!!

Gość rewelacja.
a ja nie zmienie zdania - zeby ladnie wygladac z makijazem trzeba byc ladnym i bez. I nikt mi nie w mowi, ze te dziewczyny sa pasztetami i ktos je ladnie do zdjec zrobil. idac tym tropem to w tv pokazuja same pasztety tylko wzystko poprzerabiane. a czy nie latwiej byloby wziac ladne dziewczyny i zaoszczedzic czas i pieniadze? ludzie nauczcie sie widziec piekno w sobie to moze i w kims dostrzezecie bo az sie robi niedobrze jak czytam co zazdrosnice wypisuja :/ wiekszosc gwiazd jest bardzo atrakcyjna i w makijazu i bez a te dziewczyny sa mlode i sliczne :)

Gość niektóre ćpają tak jak Simpson
:-o

Gość jeremy 18
ee przestan z tym cpaniem... juz tyle zdjec aktorkom i piosenkarkom zrobili z tym proszkiem w nosie ze to smieszne sie robi;]

Gość Hallo siemanko
Z kilogramem tapety to nawet ja bym była śliczna. Nic nadzwyczajnego, fakt, jest ładna, ale to żadna sensacja, znam wiele ładniejszych.

Gość lisek9056
heheh oj ludzie zazdrosc zazdrosc!!!!! sa ladne bo kg tapety by im nie pomogl!!!!!!!!!!:)))