Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika23.

Dermatolog w Krakowie.

Polecane posty

Gość Dominika23.

Prosze czy ktos zna jakiegoś DOBREGO i skutecznego dermatologa w Krakowie. Bardzo proszę o namiary. Z góry dzieki.

Gość dorka22.
plecam panią doktor Stoczek, przyjmowała w Medicinie na Rogozińskiego

Gość a ile ....
taaa Stoczek? rany ja się u niej leczyłam na trądzik-nie pomogła!wizyta trwała z 3 min!ino wypisanie recepty na nowy lek tzn.maść ...masakra... a i jeszcez mi powiedziała na 1 wizycie,ze ona to wew nic nie przepisze bo to tylko szkodzi. no ok szkodzi,ale też pomaga. a ja wolę się trochę potruć ale przynajmniej widze poprawę i polepszyła mi się samoocena i stan mojej psychiki. teraz lecze się u innej pani dermatolog,jednak nie mam jesczez wyrobionego zdania na jej temat.

Gość Dominika23.
acha :| zatem co.. nikt nie zna dobrego dermatologa

Gość a ile ....
ale wiesz ja się wypowiadałam jeśli chodzi o trądzik.może w innych sprawach jest dobra-nie wiem tego.

Gość tati _28
ja mialam dosc pwazny tradzik i leczylam go u dr witolda Drexlera. jest naprawde dobry. pomogl mi, przepisal dobre antybiotyki, jakeies bezbolesne szczepionki. nie pamietam tel ale jak ci zalezy to poszukam. daj znac!

Gość at.pp
podtrzymuje temat nie chce zakładac nowego watku! Zalerzy mi na dobrym i sprawdzonym dermatologu.Mam tradzk różowaty wiec to dos cieżka sprawa jest ktos w stanie mi pomóc?

Gość niechcemalemuszem
Ja też będę bardzo wdzięczna za namiary na jakiegoś dobrego dermatologa w Krk :) Przy okazji: ile mniej więcej inkasują za wizytę?

Gość Malinowa Rusa
Idz do derma , ale jak bedzie Ci chcial zapisac antybiotyki to kopnij w dupe i idz do kosmetyczki!! Mi derma zrabala twarz antybiotykami tak, ze mam na nosie popekane naczynka przez te kremy : (((((( Bylam u kosmetyczki i polecila mi taki kremik na bazie aloesu bo mialam sucha skore, i poprostu..jestem jej wdzieczna strasznie, bo moja buzia odzyla. Polecila mi tez podklady ktore nie zapychaja, a do tego leczą:) Drogie ale cuz. Ciesze sie ze ja spotkalam a te dermatolozki co mnie leczyly mam ochote zlapac i polamac im wszystkie palce :|

Gość brukselkaa
Malinowa Rus---> a mogłabys podac przykłady tych podkładów?

Gość at.pp
tylko co pomoze mi kosmetyczka mam dużo blizn i czerwone plamki jedyna sposob na to to kwasy i filtry albo retinoidy(czy jakos tak :D)probowałm efekty były nawet sam sie zdziwiłam gładka skóra minimalna ilosc plamek ale pozniej tak jakby moja skra sie przyzwyczaiła i poprostu nie widziałam juz efektó wiec przerwałam!zas filtry zapychały moja skore wiec rownież zaprzestałam ich uzywac!wydaje mi sie że jedyny sposb to własnie jakies antybiotyki i dobry derma ktory ustali plan sposobu pielegnacji mojej skory!