Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brit-ka

Jestem do niczego..brzydka, blada, gruba...nie podniecam go..

Polecane posty

Gość gość
Przygladalam sie - pasuje wiek, pasuje miesiac urodzenia...miejce zamieszkania nie wiem, czy pasuje bo nie wiem skad jestes w sumiel......Skad jestes?:D

Gość gość
Ponadto zgadza sie to, ze jestes krotko obciety, napakowany i masz piwne oczy:D...ale jakos nie wierze, zebym w tak prosty sposob Cie odnalazla:D

Gość gość
oł dzizas:D:D:D......okai, wszystko jasne:D

pozdro zerknij tam jeszcze raz PS na zdjeciu jest nikolai v :D zeby nie bylo ze to ja :D a tak bardzo sie staralem :D

Gość gość
Ladnie to tak robic kolezanke z kafeterii w chuja?:D

Gość gość
Zabawiasz sie czyims zdjeciem.....:o, masz autoryzacje?

Gość gość
teraz bedziesz udawal, ze to nie byles Ty i ze ten profil byl zalozony dla potrzeb kafeterii....nie sadze....fotka juz miala swoje lata....ponad rok chyba:P Ja sadze, ze to Ty jednak byles::D

Brit-ka :D podaj maila prosze - posle Ci rewelacyjna ksiazke /plakalam przy niej ze smiechu :)/ jak plasterek na Twoje serduszko..:) Cieplo pozdrawiam 🌻

pozdro mylisz sie pogratulowalem Ci juz :D a ten koles to mistrz swiata w WBA ja niestety nim nie jestem :( a czarniejsza widziala moje prawdziwe foto ( Ty zreszta tez moglas :P )

Gość gość
nie moglam:o znowu nie zdazylam sie zalapac:o Jestes okrutny....

Gość gość
Zreszta bystrosc i glupota nie chodza parami...zdecyduj sie:D

Gość gość
Ha! Nie mozesz mi zarzucic brak bystrosci w tej sytuacji....dales mi wszystko na tacy, jedyne co mi pozostalo to podejrzenia, ktore mialam do konca i o ktorych pisalam.....wiec sie nie dziw...ja naiwna jestem:o

pozdro wyslalem Ci kiedys pewnego linka :P jak bys byla bystra to bys juz wszystko wiedziala dalem ci tez wskazowke z 17 punktami widzisz ja wiedzialem ze m...a0880 to Ty (a przeciez mi nigdy nie mowilas :P )

Gość gość
Sprawdziles mnie po mailu Hard - to proste....ja tego linka nadal mam Twojego - ale pod nim pustka:o Byc moze cos tam wstawiles dla Czarniejszej, ale szybko wykasowales nim zdazylam otworzyc poczte

oj bylo dobrych kilkadziesiat minut (bylo by jeszcze teraz gdybys czegos nie napisala na kafe :P ) zdazylabys z palcem w d.... :D

Gość gość
HArd--> nie siedze tu non stop...podchodze do kompa co pare minut, jak z kims rozmawiam...tak bylo tym razem:o nie zdazylam, trudno...