Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zrób sobie prosty test

Polecane posty

na obecność grzybów w organizmie jeślie miewasz dolegliwości zołądkowe to może być sprawka grzybów.powaznie! szacuje się ze choruje na nie nic nie wiedząc 85 % amerykanów.....zrób teraz prosty test.(musi być rano) napluj do szklanki z wodą i jeśli po 15 min-60min zauważysz że od sliny w dół szklanki ciagną się w dól takie jakby"nogi" to znaczy że najparwdopodobniej masz grzyby. jeśli pozostaje zbita piana na powierzchni wody to najparwdopodobniej jesteś zdrowa. napiszcie poxniej jak wyniki. ja jezcze czekam na swój bardzo łatwo nabawic się tych grzybków więc zachęcam do zrobienia testu

Gość ksiondz stefan brzeszczot
hmm szef chodzi i jakoś dziwnie na mnie patrzy teraz...

no zrocbie! lepiej wiedzieć za wczasu bo poxniej jak się rozrosna są niezłe komplikacje

Gość ksiondz stefan brzeszczot
goń się.

Gość mysza218
Jesli chodzi o test to jest jak najbardziej poważny Ja moim dzieciom zrobilam taki test a pózniej robilam test na Candidę w laboratorium i wyniki są takie same są zarażone grzybami Zróbcie sobie taki test to nic przecież nie boli a możecie wykryć zabójcę w organizmie

Gość mysza przestan schizowac
bo ten test nie jest miardajny.Gdyb bylo ak latwo wykryc grzyby porzez naplucie do szklaniki to dlaczego w laboratoriach nie moga ich wykryc? z testu prostego tetsu wychodzi,ze powinnam miec candide a po serii roznych badan w kierunku grzybow nie wyszlo nic i to w roznych laboratoriach. Wiele osob tak ma, wiec nie ufaj tak euforycznie temu testowi

Gość łupłup
chodi ci o candida?

Gość łupłup
a, widze ze ci chodzi no dobra, to ja ide napluć zaraz przyjde

Gość łupłup
hmmm. ale dużo mam pluć?

Gość łupłup
welasnie magazynuje slinę, zaraz zrobie wielkie PLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Gość fuj
ale mnie zniesmaczyliście

Gość łupłup
hmm ale na tej stronie pisze ze to trzeba napluć z rana, na czczo PS. Jedna noga już jest! I to jaka! ...a nawet 5 minut nie minęło! Ale normalnie taka, ze az zrobie fotke i wam tutaj wkleje na kafe ...Musze byc strasznie zgrzybiała PS. Taka mala prosba do moderatorow, zeby nie kasowali tego tematu przez najblizszy tydzien, bo ja mam zamiar tutaj poprowadzic eksperymenta i spektakulacje

Gość łupłup
... i dosięgła już dna ta noga oczywiście

Gość up łup
mam w brzuchu grzby mam w brzuchu grzby mam w brzuchu grzby mam w brzuchu grzby mam w brzuchu grzby mam w brzuchu grzby

Gość grzybiarz
mam mam grzyby w brzuchu,w brzuchu mam mam grzyby w brzuchu mam mam mam....