Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chrumciak

Prawdziwe poczucie męskości a udowadnianie jej

Polecane posty

O czym może świadczyć przypadek, gdy mężczyzna jest niepewny psychologicznie, charakterologicznie swojej męskości i w relacjach z kobietami próbuje przede wszystkim zapewnić sobie to poczucie?

Gość mam hulajnogę
ze jest gejem...?

Gość jesteście nienormalni
a co to znaczy, że jest niepewny psychologicznie i charakterologicznie???? Może uzywaj słów, których znaczenie zansz, dobrze???:o Bo na razie to widze, że jesteś dumającym nad sobą kretynem:o🖐️

chrumciak - Twój futurystyczny hedonizm będący w koniunkcji z ormianizmem witalizmu daje jakis demonian niepokoju metafizycznego.ktory serwilistycznie nie napawa mnie optymizmem. :o

Gość łoboszzzzzzzzzzzzzzz
Psychologia- nauka o psychice człowieka, zachowaniach itd. Przym. psychologiczny/ przysł. psychologicznie. Np. psychologicznie udowodnione, czyli udowodnione w ramach nauki, jaka jest psychologia. Charakterologia- dziedzina zajmująca się charakterami ludzi, ich postawami życiowymi. Określa je na podstawie różnych przesłanek (wytwory człowieka, cechy fizjonomiczne, psychologiczne itd.) Przym. charakterologiczny- związany z charakterologią, oparty na niej, np. charakterologiczny opis. 🖐️

łobosz, nie ucz mnie terminologii, bo określenia, które napisałem w pytaniu, spotkałem właśnie w książkach psychologicznych dokładnie w taki sposób użyte, więc jest to poprawne

Gość zamiast czytac jakieś porąbane
książki i przekręcać słowa, weź się lepiej za jakąś robotę:o🖐️

Gość i przestań się onanizować
jak z nami rozmawiasz troche szacunku dla interlokutorów:classic_cool: