Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka brem

60 tysiecy

Polecane posty

Gość jolka brem

dziewczyny jestem w szkou wesele organizuja mi rodzice tnz moga a nawet chcą... i dzis obliczlam z narzeczonym i z mojej strony musze wydac jakies 60 tys zł na wesele;( kurcze a gdzie sukienka, buty, fryzjer, kos,metyczka, kracja na poprawiny? hmm? ale z moimi rodzcami nie ma dyskusji tata sie nie zgadza zeby zrbic mnijsze wesele a tym bardziej bez poprawin:(

Gość flustracje
boże, to ty swoja i okoliczne wioski chcesz zaprosić?:D

Gość umieram
ja z mojej strony mam miec 50 osób i on tez. razem 30 tys nas to wyniesie czyli gdzies po 15 tys na strone. i tez zastanawiam sie skąd wziąć te 15 tys, a jeszcze kreacja, kosmetyczka, hotele, alkohol, toret, owoce, ciasta............ nie szykuje kreacji na poprawiny bez przesady, będzie tylko obiad bez orkiestry to poco się stroić?

Gość jakuza
albo macie dużo gości , albo drogi lokal. Jeżeli kogoś stać na wydanie 60 tyś. to niech wydaje. Jak ja bym miała 60 tyś na wydanie na wesele to musiałabym długooo szukać takiego miejsca :) i chyba zaprosić przygodnie spotkanych ludzi :)

Gość a mnie by było bardzo łatwo
wydac takie pieniądze... mieszkam w Krakowie i tutaj byłoby to proste, wystarczyłoby: zamówic dorożki dla wszytskich gości żeby przejechali nimi z kościoła do lokalu z drogim lokalem tez nie byłoby problemu suknia od jakiegos znanego projektanta za 10-15tys zł i tak samo drogi garnitur dla pana łodego + suknie dla druhen znany zespół i nie wiem czy te 60tys by wystarczyło :-)

Gość jakuza
ale te 60.000 to tylko za lokal - tak jak napisała autorka . Bez dorożek , sukni , fryzjera , fotografa , itp ....

Gość no to w takim razie
to chyba jest jakaś laska, która albo liczyc nie umie albo chce nam zaimponowac i zawyża kwoty...

Gość niemozliwe
ja tez mieszkam w krakowie mialam wesele na 40 osób i wszystko lacznie z suknia garniturami przybraniem sali i wszystkimi duperelkami kosztowału 7 tysięcy. wszyscy swietnie sie bawili i milo wspominaja impreze... 60 tys za samo wesele bez kreacji itd??? to chyba jakas pomyłka. moze mialo być 6 tys?

Gość jolka brem
to żadna pomylka poprostu od osoby płace 210 zł bedziemy zapraszac 160 osób ile przyjhdzie nie wiem:?? pomnozcie sobie 420 x 160 i ile wychodzi?? to jest tylko z mojej strony:( a moj bedzie mial alkochol, obraczki garntur, samochod, kosciol zaproszenia, i chyba tyle;0

Gość jakuza
to ile wkońcu od osoby 210 czy 420 ? Jezeli 420 to dużaaaaa przesada jezeli nie ma w tym nawet alkoholu ... 210 ok. ale to i tak sporo bez alkoholu .

Gość doradczyni
240 zł od osoby to ty robisz w pałacu u księżnej moze? nie ma takich cen, chybaze jest to z poprawinami z orkiestra kamerzystą:D musiałas przepłacić albo poprostu żle zrozumieć. Chodziło pewnie o 140 zł.

Gość jolka brem
czesc dziewczyny:L) tak robie w pikenym dworku:) ) oczywiscie to nie ejst w polsce weslele:) tylko w hiszpani moze dlatego wydaja wam sie takie wygurowane ceny:)http://www.aldeasantillana.com/

Gość no i wyszło szydło z worka
panna najzwyczajniej chciała się pochwalić...

Gość jolka brem
dlaczego pochwalic skoro pytalyscie to czemu mam uktrwyac?? ale wy ejstescie nie potraficie sie cieszyc czyims szczesciem?

Gość a Ty mieszkasz w Hiszpanii
czy w Polsce?

Gość jolka brem
teraz jestem wpolsce ale moje kochanie jest z hiszpani:) i przyjechalismy pozapraszac gosci juz teraz na przyszly rok bo nie bedziemy mieli czasu przyjechac:(

Gość i poróż tez tym gościom
z Polski opłacicie?

Gość jolka brem
przeciesz teraz samolot z oplatamiw dwie stromny kosztuje 150 zł:) wiec oni juz beda kupowac bilety bo tansze a przyjada w kwietniu:0

Gość jolka brem
przeciesz teraz samolot z oplatamiw dwie stromny kosztuje 150 zł:) wiec oni juz beda kupowac bilety bo tansze a przyjada w kwietniu:) powiem wam ze i tak taniej mamy w tym dworku bo moj jest tam kierwonkiem pokoi:)

Gość może się mylę ale
jakoś Ci nie wierzę , że w Hiszpanii gdzie noc w hotelu albo wyjście do restauracji kosztuje 50euro Ty płacisz tak mało za slub (bo w krajach na zachodzie 50 euro to tak jak u nas 50zł...)

Gość *********Mia**********
Ladne to miejsce :-)

Gość jolka brem
jak chcesz przeciesz i tak na nim nie enbdziesz wiec jakos mnie to nie meczy ze nie wierzysz:) ja poprsotu z moim sie ciesze ze mamy taniej;) dziewcznyno to nie ejst polska gdzie za wszytko płacisz? my mmieszkamy w tym dworki oczywisce w piwniach;) ale mamy tak pieknie i ze jedzienie nie placimy za spanie etz nie tylko ścielamy łożeczka, i npastujemy podłogi i zarabiamy kase:0 jest supwr;) i dlatego mamy taniej wesele;)

Gość no to trzeba było tak
odrazu... wiadomo, że jak tam pracuje to ma taniej, ale dla mnie nie zmienia to faktu, ze chciałaś się popchwalic, bo tam realia sa inne i te 15 tys euro to tak jak u nas 15 tys zł, a 15 tys zł za ślub juz nie robi takiego wrażenia, no chyba, ze twoi rodzice do kasiastych nie należą, ale w takim razie sa idiotami jesli zgodzili sie wydac takie pieniądze ...

Gość jolka brem
NIE S AIDIOTAMI, wiec uwazaj co mowisz o moich rodizach... szanuj innych dobrze?? a jezeli chcesz poublizac to idz do swoich i pogadaj:) tak chcialam sie pochwalic?? i co kurwa lepiej ciz tym ze mialas racje???

Gość nie jest mi lepiej
ale mi Ciebie zal bo szczytem głupoty jest kiedy sie mieszka w piwnicy i pastuje podłogi (czyli nie zarabia sie kokosów) wydawac takie pieniądze na wesele, które trwa raptem jeden dzien (i do tego żebys przynajmniej sama na to zarobiła, ale Ty co wiecej wpakowałas w to rodziców...)

Gość stara polska tradycja
Zastaw się , a postaw się... :o rodzice pewnie będą do śmierci długi spłacac...

Gość czarujący flet
no cóz. slub to slub.