Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Omeśka

Centrum Zdrowia Matki Polki-Łódz

Polecane posty

Szukam pozytywnych lub negatywnych opini na temat tego szpitala.Interesuje mnie oczywiście oddział położniczy.Czy któraś z was rodziła lub ma zamiar tam rodzić.

ja slyszalam same negatywne. mialam tam rodzic ale zrezygnowalam. moje kolezanki tam rodzily-az 3- i trzy narzekaja. Ze slyszenia znajomych znajomych rowniez slyszalam negatywne opinie. maja dobre zaplecze jesli chodzi o dzieci ale reszta.............hm jedna kolezanka trzymali 38 godzin zanim urodzila.....chyba czekali az da w lape zeby zrobili jej cesarke bo naturalnie nie szlo...........jak zaczely jej odchodzic zielone wody dopiero zrobili cesarke. 2 kolezanka rodzila naturalnie- szybko poszlo ale po kleszczowym porodzie miala znieksztalcone uszko i krwiaka- z wiekiem wszystko wrocilo do normy 3 kolezanka oplacila polozna z matki polki- a ta nic specjalnego nie robila - nawet zbytnio sie nie interesowala- dzien po porodzie nawet nie spytala jak sie czuje podbno sa 2(albo 3- niepamietam) porodowki. jedna jest tylko w miare ok a na tych pozostalych czekaja na kase. z opowiesci znajomych znajomych(wiec nie zaswiadcze o wiarygodnosci) slyszalam ze zostawili dziewczyne po cesarce- tz lezala chyba ze 3 dni i nic jej nie mowili zeby wstala, w 4 dobie dziewczynae sparalizowalo:( Moje 3 kolezanki maja zdrowe silne dzieci ale porodu nie wspominaja dobrze i mowia ze nigdy w zyciu w matce polce- mimo ze to tak znany szpital. ja chodzilam z zsynkiem do lekarza do tego szpitala........ pani doktor nosila b.wysoko glowe.............moze i byla dobrym lekarzem ale nie bylo sympatycznie:( zaplecze pediatryczne maja podobno super a od porodowek to trzeba trzymac sie z daleka to sa moje uslyszane opinie, moze akurat te dziewczyny zle trafily. poczytaj co pisza inni i sama zdecyduj pozdrawiam

Gość dobra
jeśli masz tam swojego lekarza, którego opłacisz to polecam a jeśli nie.... odradzam.

Zdecydowanie POLECAM, super opieka, rodzilam 4 wrzesnia lezalam na oddziale perinatologii, dzieki lekarzom moje wczesniaki zyja!!! urodzilam blizniaczki przez cc w 31 tyg, a teraz mam juz je w domu i wszystko jest OK, jeszcze raz musze pochwalic wszystkie polozne i lekarzy, naprawde bylo bardzo milo mimo takich stresow. Dodam,ze jestem z warszawy, a tu nie chcieli ze mna nawet gadac, bo wyniki byly ok i ciaze na 100% mialam donosic.....