Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaproszona

Czy moge isc ...

Polecane posty

Gość zaproszona

na wesele w czarnej sukni, co sie teraz nosi, bo juz wieki nie bylam na takiej uroczystosci a tu az 2. Piszcie prosze.

Gość PORADY I OPINIE
nie wolno isc w bialej albo ecru.. bo to nie wypada.. ten kolor jest zarezerwowany dla panny mlodej

Gość karabuła
ja bym wolała żeby na moim ślubie nie było osób ubranych na czarno bo mi się to z żałobą kojarzy, ale to tylko moje subiektywne zdanie :)

Gość ja bym na twoim miejscu
dodala jakis kolorowy szal lub inny akcent, bo czasem ludzie sa przesądni

Gość wypada
zawsze na weselach jest sporo osób w "małej czarnej". Załóż do niej jakieś czerwone dodatki i buty i będzie ok

Gość buziaczek159
eee lepiej nie na czarno. Czasem tak bywa że dużo babek jest akurat też w czarnych i jakoś tak wygląda to dziwnie na ślubie. Poza tym ludzie są różni i komuś z młodych lub ich rodzin może się to ewidentnie nie spodobać.

Gość zaproszona
to jedyna sukiemka jaka wpadla mi w oko, myslalam o jakis srebrnych dodatkach, sama nie wiem

Gość ja nie debica
do czarnego polecam jenak zlote dodatki.

Jeżeli to nie jest jakiś \"ciężki\" fason, zabudowana czarna suknia, ale mała sukienka - to bez problemu w czarnej możesz iść - rozjaśniając ją dodatkami (wg mnie też: złotymi). Tylko nie kupuj nic wzorzystego. Wygląda to bardzo nieelegancko; jak na procesję Bożego Ciała. A już na zdjęciach: kompletne dno!

Gość mała czarna zawsze jest
na czasie, oczywiście dobrze przyozdobiona, nie karnawałowo, ale ze smakiem. Polecam, ostatnio oglądałam film, w którym na weselu właśnie 3/4 kobiet miało piekne czarne wieczorowe suknie.

Gość zaproszona
HMMM a suknia ktora zamierzam zalozyc jest dluga. Chyba macie racje z tymi zlotymi dodatkami. A moze jeszcze cos znajde choc czasu niewiele, bo nadal mam maly niesmaczek czy wypada w tym wyjsc.

byłam teraz w sobotę w na ślubie i weselu w czarnej sukni wieczorowej, lekko połyskującej. Do tego jednak radzę srebrne dodatki, a nie złote. Dodam, że wiele osób mówiło mi, że ładnie wygladam - i z całą pewnoscią nie mówli tego, bo tak wypada. A i cyrkonie też ładnie wyglądają z czarną sukienką.

Gość mówcie co chcecie
nie idzie się w czarnej sukni. To nie jest sylwester tylko czyjść ślub i choć ten raz można się ubrać w coś weselszego niż ten pospolity czarny kolor. Przecież mężczyźni będą w ciemnych albo zupełnie czarnych ganiturach to p co jeszcze wy też na czarno??? Owszem, czarna sukienka jest śliczna ale nie pasuje na wesele i tyle.

Gość wstrętna
następna. Tak samo jak mówi sie, ze tylko pan młody powinien iść na ślub w czarnym garniturze, tak tylko młoda w białej, prawda, ale do cholery jak wszyscy faceci przyjda w czarnych i młody też, to jak odróżnić młodego? Zakładaj czarną, zwłaszcza jeśli lekko połyskuje, ma duży dekolt, rozcięcie, z jakimś niesamowitym szalem, seksownymi szpilkami

Gość tylko nie to
oczywiscie,ze mozna isc w czarnej. tym bardziej jakies dodatki i jest ok. sama mialam niedawno czarna kiecke za kolana ,z golymi plecami zapinana na szyji i bylo super. jedynym dodatkiem byl delikatny wisiorek. to wszystko.

no co Wy jaka to znowu żaloba???? przecież nie musi być ubrana od stóp do głów tylko w czerń - torebka,biżuteria czy nawet szal w innym kolorze da jej zdecydowanie elegancji a nie żałoby

Gość zaproszona
dzieki wielki, za wasze zainteresowanie i rady, wiedzialam, ze tu mozna na kogos liczyc 🌼❤️🌼