Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annam

terapia urynowa a rak watroby

Polecane posty

Zaczelo sie niewinnie, male znamie na twarzy, ktore zaczelo rosnac i po pewnym czasie krwawic.Decyzja usuniecie i oczekiwanie na diagnoze.Niestety wiadomosci nie byly dobre diagnoza CZERNIAK ZLOSLIWY.Po tygodniu wyczulam guzka na szyi, biopsja w szpitalu wynik ten sam.Pojechalam do szpitala na usuniecie guza i na przeswietlenie calego ciala. Wykryli cos na watrobie!!!! kolejny przerzut.Lekarze nie zdecydowali sie na operacje watroby, to co mi zostalo to przyjmowanie zastrzykow na zahamowanie raka i czekanie na smierc.A ja nie chce czekac ja chce ZYC mam dopiero 32 lata i chce jeszcze zrobic wiele rzeczy w swoim zyciu. Dowiedzialam sie o terapii moczem ktora z polaczeniem chinskiego masazu stop moze wiele zdzialac. Prosze o informacje ktore moge wykorzystac w leczeniu. annam

Gość basiulka....
czesc!!jest mi przykro,bardzo....zycze duzo zdrowka,Boze nie wiem co napisac !u mnie tez podejrzewano...ale dzieki bogu udalo mi sie......powodzenia.buzka

Mam czerniaka-verus1987@wp.pl-jestem od Ciebie mlodsza,moze i glupsza,ale mozemy o tym porozmawiac

Gość gość
Znalazłam wspaniały film z historiami osób chorych na raka, którzy stosowali hipertermię onkologiczną i którym hipertermia bardzo pomogła. Warto obejrzeć, naprawdę bardzo wzruszające: https://www.BialaOnkologia.pl