Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca26

KANTOR WYMIANY W POZNANIU?!?!

Polecane posty

Gość pytajaca26

Chcialabym wymieni kasiore.podpowiedzcie mi kilka wskazowek. wiem ze kupujac mozna sie targowac a sprzedajac tez?moze ktos mi poleci najkorzystniejszy kantor w poznaniu. pozdrawiam🖐️

Gość bugerek
targowac to sie mozna ale jak wymieniasz dla przykładu 5 koła papierów :classic_cool:

Gość pytajaca26
ja mam jedno kolo i troche:classic_cool:

Gość bugerek
no to sie zbytnio nie potargujesz a z Poznania nie jestem to nie wiem gdzie macie kantory :o ale kantor znaleźć to nie problem, powinnas szukac tabliczek z napisem kantor wymiany walut :P

Gość pytajaca26
eeeeeeee cos nie idzie z wami pogadac.pytam z ciekawosci moze ktos wie gdzie jest najkorzystniej trodno zejsc cale miasto w zdloz i szerz i sprawdzac wszystie kantory:P

Gość edek bez kredki
tak to jest najlepsze rozwiązanie: najkorzystniej jest przejechać cale miasto i sprawdzić wszystie kantory :P

Gość ona8990
Zajrzyj na stronę http://strefawalut.pl/kantory/poznan w tej porównywarce znajdują się wszystkie kantory w Poznaniu, naprawdę jest w czym wybierać a dodatkowo każdy ma oceny użytkowników więc mniej więcej wiadomo który najlepiej wybrać :)

Gość MichałJer
Ja sporo podróżuje po różnych krajach, także mam już jakieś porównanie co do ofert kantorów. W Poznaniu najlepszym kantorem, bez dwóch zdań jest http://www.kantorpark.pl/ . Nigdy nie zostałem przez nich oszukany, wręcz przeciwnie, ich kursy walut są zaskakująco korzystne.