Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A TAMMMM

jak ją przekonac do ANALA

Polecane posty

Gość A TAMMMM

siema powiedzcie mi jak mam przekonac moją zone do anala próbuje ja namówic juz od dłuzszego czasu a ona sie upiera ze to ja bedzie bolało i nie sprawi jej to przyjemnosci co mozna jej powiedziec zeby sie zgodziła???

Gość teterete
Daj jej 2 stówy, napewno się zgodzi:classic_cool:

jeju jak nie chce to nieche. kochasz ja wiec dlaczego chcesz ja zmuszac do czegokolwiek? moze szczera rozmowa. ze lubisz taki seks ze chial bys sprobowac daj jej cos do przeczytania na ten temat ty tez poczytaj i jak sie wasm spodoba no to bedzxiecie sie tak kochac jak nie to nie. nie mozesz bez tego zyc czy co?

Gość teterete
A TAMMMM a może zrób tak: wsadź sobie przy niej w swojego anusa ogóra, jęszcz wtedy w extazie.."jak mi dobrze" to ją napewno przekona że anal jest to czego najbardziej pragnie w życiu:-D

Gość Punkt widzenia...
Kup wibrator okazałej postury i niech ona ci wsadzi kilka razy w tyłek, zobacz przez doświadczenie jakie to przyjemne!!

Gość jbvv
cipka juz ci sie znudzila?

Gość A TAMMMM
hahahahaaa dzieki za rady wiedzialem ze na was mozna liczyc!!!!!!!!! sami experciiii

Gość A TAMMMM
a czy mi sie cipka znudzial to jush moja sprawa

Gość A TAMMMM
AAAAAAAAAA "teterete" jest moim idolem

Gość A TAMMMM
KOCH ANKA a co mam zrobić???

Gość ja tez nie chciałam na poczatk
wiec na poczatke pomiziaj ja tam paluszkiem wkładaj i wyciagaj poprostu rozruszaj jej miesnie , no a pozniej koniecznie jakis nawilzacz kremik olejek i pomalutki probuj za pierwszym wpchnieciem zawsze boli ale drugie to juz cos innego:) no ale podstawowa zasada miesnie trzeba poluszkiem koniecznie porozciągac wiem co mowie:) powodzenia :*

Gość ja tez nie chciałam na poczatk
to jeszcza ja pamietaj to dosc wazne miesnie trzeba porozciagac bo inaczej lipa i powiedz jej ze pierwsze pchniecie zawsze deczko boli takie sa juz miesnie:)

Gość fgdgdafgadgdafg
a tammmmm wiesz najpierw z nia portozmawiaj, powiedz jej ze jesli nie robi sie tego delikatnie to moze bolec ale ty ja kochasz i chcesz aby czula sie dobrze zeby jej bylo dobrze , ona musi byc calkowicie rozluzniona i podniecona, najlepiej uzyj oliwki posmaruj nia penisa i jej dziurke, najpierw wsadz w jej dzurke 1 palec potem powoli 2 3 jesli to zrobisz zozluznisz zeiwracz i nawet jnie poczuje bulu jak w nia j\wejdziesz penisem ale naprawde musiasz to zrobic wolno i delikatnie najlepiej w pozycji misjonarskiej podniesz jej nogi tal zeby opierala sie na twoich barkach tak zeby miala fdo gorywypiet tyleczek wtedy zwieracz jest najbardziej rozluzniony i najlepiej wchodzi penias jak na 1 raz, a poaztrym okolica odbytu i pierwsze jego 3 cm sa niezwykle unerwione ja mam zewsze orgazm jak sie tak kocham z mmoim :) powiedz ze ja kochasz nie chcesz zmuszac ale to naprawde przyjemne i chcesz jej pokazac to a jesli sie jej nie spodoba to rtrudno i tak ja kchasz

Taki mały wtręcik: Pyta facet kolegę - Czy Ty czasem walisz żonę w tą drugą dziurę? - No co Ty, zgłupiałeś? Żeby znowu w ciążę zaszła?