Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zębataa

nienawidze swoich zebow!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zębataa

nienawidze swoich zebow. sa moim najwiekszym kompleksem. dbam o siebie, jestem ladna dziewczyna, lubie sie ladnie ubrac, uczesac, zrobic makijaz. ale co z tego??? wystarczy ze sie usmiechne i caly czar pryska po prostu strasznie mnie szpeca, sa obrzydliwe. ja sama nie moge zniesc widoku swoich zebow. sa krzywe i brzydkie!!! nie mysle nawet o aparacie bo: po 1 za dlugo to potrwa - sa naprawde krzywe. po drugie: maja beznadziejny ksztalt, sa nierowne, po prostu okropne!!! od jakiegos czasu mysle zeby je wyrwac i zastapic implantami. wyrwac gorne jedynki, dwojki i trojki. ewentualnie tylko dwojki i trojki... no i wlasnie: czy ktoras z was ma takowe implanty? czy to dobry pomysl? ile to kosztuje? ile trwa wszystko: wyrywanie, wstawianie itp. ogolne wrazenia.

Gość kalafiotrrr
ja tez mam brzydkie zęby i zal mi duope sciska jak kolezanki sie smieja a ja niemoge bo moje zeby są krzywe i zólte:(a ja sama jestem sliczna wg wszystkuich:(

Gość nikt nie wie
jeden implant to wydatek rzędu 3 tysięcy.

Gość zębataa
wlasnie zal dupe sciska. wszyscy sie smieja dookola tymi swoimi ladnymi rowniotkimi zabkami... czesto slysze ze jestem ladna, mam fajne cialo itd ale co z tego??? niewazne jak sie wymaluje i wystroje, efekt zawsze bedzie do momentu gdy zaczne mowic lub sie usmiechne. moje zeby sa po prostu obrzydliwe. nienawidze ich. sama nie rozumiem jak faceci nie brzydza sie ze mna calowac????????

Gość no widzisz
Ja mam tak samo, dokładnie i identycznie jak Ty wstydze aie ich, wstydzie sie usmiechac i mam ich dośc!! a nie stac mnie ani na implanty ani na aparat :|

Gość kakate
ja mam zolte i krzywe zeby, tez nie jest mi wesolo. Nie przeszkadza mi ze sa krzywe. Przeszkadza mi ze sa zolte niestety . I tu chodzi o podarunek od rodzicow czyli po prostu zolte zeby- ale sa plusy , nie mam dziur :D szkoda ze zeby miec piekny usmiech ( w nasyzm przypadku )trzeba miec duzo pieniedzy :(( samo wybielanie ile kosztuje,nie wspomne o licowkach czy porcelanie. Pozdrawiam i nie kompleksujmy sie ;)

Gość a ja mam zęby
jak perełki i równiutkie jak od linijki :) bardzo mnie to cieszy, bo niczego innego nie mam tak sliczego. A na waszym miejscu zwyczajnie bym o nie zadbała. A jak krzywe to do ortodonty!!!

Gość a ja mam zęby
a jezeli co naprwde zalezy to zalozysz ten aparat i wytrzymasz :) warto ;)

Gość tylko licówki
w takim przypadku pozostaja

Gość ja mialam ten
sam problem i postanowilam z tym skonczyc mimo ,ze mam 36 lat od dwoch miesiecy mam aparat staly.I musze wam powiedziec ,ze juz sa pierwsz e niezle efekty.A przez tyle lat mialam kompleksy nie moglam sie normalnie usmiechac.A mialam straszna wade takie brzydkie wystające trojki.Fakt trwa to noszenie aparatu dlugo ,ale wiem ,ze warto sie przemeczyc.Pozdrawiam!