Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie jestem gruba

No to mnie wkurzył

Polecane posty

2 miesiące temu urodziłam córeczkę,mąż ja uwielbia,chociaż wiecznie pracuje i mało się nią zajmuje.Każdy mi mówi ,że szybko dochodzę do siebie po porodzie,a ten gnojek dzis wieczorem stwierdził,że ciągle coś żuję i mogłabym troche więcej chodzic na spacery z mała,żeby schudnąć.Głupio podśmiechiwał sie z maich ud i brzucha.Karmię piersia i faktycznie coś mam zwiększony apetyt.Nie wiem co w niego wstąpiło,bo nigdy nie spodziewałabym się takiego zachowania po nim.Wczoraj w nocy był bardzo miły ,z wiadomych powodów.Nie moge zasnąć,z jedej strony kocham go i wiem,że on mnie tez,a z drugiej strony jest mi strasznie przykro.

matko..co za palant.. Moj tez mi tak powiedzial chociaz jestem w ciazy, ale wiem jakie to raniace.wstretny gnojek! Strasznie mi ciebie zal, ale wiesz co..ja bym mu powiedzial ze jest zalosny z tymi tesktami, i ze jak chce seku to mu to nie przeszkadza ze jestes nieco zaokraglona.faceci to potrafia wprowadzic w depresje...ach... Trzymaj sie kochana . Ps.a tu dowcip jak jedna kobieta sdobie z tym poradzila: Maz do zony: -Ty to masz juz ta dupe jak kombajn! Zbliza sie noc,oboje w lozku,jemu zbiera sie na amory a ona odwraca sie i mowi: -Dla jednego zdzbelka calego kombajnu uruchamiac nie bede.....

Żal mi Ciebie że masz takie męża.Ja z takim bym czym szybciej porozmawiała.A co on sobie myślał że po porodzie odrazu jest się miss ????? mimo że ja przytyam w ciązy 25 kg zawsze mąz mi mwił że jestem piękna itd .Mimo że wiedziałam że tak nie jest bo ślepa nie jestem ale było miło :)

Gość ja tem mam .........
al emi mowi ze mam tylek za maly palant!

Gość subtelność męska
czasem jest porażająca.

Gość fakir
hm....no to przykre to co ci powiedział. ale musisz pamietac ze faceci to wzrokowcy, lubią piekne zadbane ciała, obejrza sie na ulicy za kazda taka super laską. oni sa jak zwierzeta. :-O ale nic nie upowaznia go do tego zeby dokuczac Ci z powodu twoich kragłosci. Przeciez jestes 2 miechy po porodzie!!! zrzucisz to wszystko napewno szybko a ten kawał co napisała kolezanka powyzej to super pomysł. Mozesz mu tak kiedys pieknego wieczoru odpalic;-)

Gość stara taka
Jak mozna coś takiego powiedzieć kobiecie.czy on jest aż taki idealny?

Witam! Zero taktu ma ten twój mąż - szkoda mi Ciebie :( Ale nie przejmuj się nim. Przy najbliższej okazji Ty też wytknij mu jego mankamenty w urodzie, niech zobaczy jak to miło. A kawał dobry :D

Gość tesciowa
nie narzekajcie na mężow, mnie powiedziano na tym forum, że widziały gały co brały, także widziały gały co brały i o co chodzi.

teściowa-widziały gały co brały jak nie umiesz czytac to tyczyły się Twojego synka i synowej a nie Ciebie!!!!!

Przykro mi, że Ci tak powiedział. Ja też rodziłam niedawno, ale Maciek w życiu nie powiedziałby mi niczego takiego... A jeżeli już to zastanowiłabym się nad \"bezinteresową miłością na dobre i na złe\" w naszym związku.

Gość tylmanka
hmm..ja juz sama nie wiem co bym wolala, zeby moj maz mowil mi jaka to jestem szczupla (a przeciez widze, ze nie jestem) a pokatnie gapil sie na jakies cizie czy zeby mi powiedzial, ze jestem slodkim paczusiem i, ze mam najkochanszy brzuszek, bo dalam mu dziecko... ....wszystko jest kwestia smaku...

dzisiaj nie wiedział o co mi chodzi ,to mu powiedziałam o jego wczorajszym tekście.Zrobiło mu się głupio,twierdził,że żartował i wcale tak nie myśli, ale ja wiem swoje ma kreche na całej lini.Ł azi teraz za mną potulny jak baranek.Po tych "dziadach" wszystkiego można się spodziewać,już nigdy nie powiem nigdy.

Nie przejmuj sie co on wygaduje , mi mąz tez dogryza że mam gruba dupe po porodzie ale ja wiem że nie jest wcale gruba. Ja mu wtedy mówie nich spojrzy na swoja matke jakie ma wielki bebzoni on ze wściekłości milknie

Gość już po
ewelka123,dobre z tą teściową:)

Gość już po
127 miało być,sorki za przeinaczenie nicku

Gość tesc
A ja tam lubie grube dupcie

NO TAKA PRAWDA:) moja teściowa ma wielki bebzon a wiecznie jest na diecie i rośnie jej drugie podgardle. ale co siędziwie jak kupuja na dwoje świniaka i go sami oprawiaja to musza potem to wszystko zjeśc . Ja tam wole sałatki..:)

Gość mała dupcia
no ewelka a ty biedactwo masz pustki w lodówce i tesciowa ci kotlety sponsoruje

Gość bebzon
co to????????????????????????????