Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezzębna_łachudra

gdzie urodzinku Lusi?

Polecane posty

Gość zerooo
nie po raz pierwszy :-0

Spac mi łachudry!!!!!!!!!! Teraz ganiam Lusi po naszej rezydencji 1400m2 z gołym ptakiem i bawimy sie w chowanego...chce jej dac prezent urodzinowy

A ona taka fajna jest;( taka jakbym chciał.........normalnie az mnie trzepie jak o niej mysle .......uhhhhhhhhhhhhhhhhhh dzis nie strzymam muze sobie ulzyc;)

hmmmmmm mała czarna duże oczka i strasznie zadziorna :] uhhhhhhhhhhhhh jakby jeszcze miała kręcone włoski to juz byłoby niebo;) ale jak to kazda kobieta szuka sobie dziury w niczym i jak nie ma kłopotów to sobie je stwarza byleby sie powadzic:P

Ej noo nie nazwałem Cie STARĄ :P tylko doświadczoną :) z niejednego pieca chleb i bułki juz jadłas:P no ale jeżlei cie uraziłem to przepraszam

Ma wzrok jak marzenie.jak spojrzy to sie rozkleja nawet Enrico Fermi i przestaje byc taki zjebliwy;) twarzyczka jak od aniołka;] czarne oczka.........i włoskiiii.........miluchna taka że tylko ściskac i wyciskac ;0 pierś młoda i falująca czkolwiek bardzo sportowaa.....chyba B....a pupaaaa to juz marzenie okragła w sam raz do proporcji ciała tzw złoty podział;) nie za chuda ani za gruba taka normalna zdrowa dziewucha.....ostry temperament i ostry jęzor, pyskata i czasem upierdliwa. Nie lubi chyba nie miec racji i nie potrafi powiedziec pzepraszam ale to sie naprostuje. Ostranie lanie po dupie ją ustawi.....