Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akle

Czy to nadżerka/?? A jak nie to co??

Polecane posty

Gość akle

Mam problem a mianowicie wyczułam u siebie w pochwie jakąś malutką jakby narośł , ok. 3 mm niewiem co to jest. Może któras z was miała coś takiego? czy to nadżerkai czy to możliwe zebym np. nadżerkę wyczuła sama ? Dzisjaj popołudniu idę do ginekologa, boje się wiec piszę tutaj może zdąrzy mi ktoś odpowiedzieć. Dodam że czasem mój śluz jest różowawy. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuje.

Gość Beybeee
tak moze byc nadzerka .. mozna ja wyczuc smemu.. na dodatek jak ja mialam to sprawialo mi bol p stosunku i niekiedy w trakcie

Gość lusi 555
witam nie wiem czy nadżerkę mogłaś wyczuć sam ja też miałam ale dowiedziałam się o niej dopiero podczas badania,u mne obiawiała się bólami w okolicy dolnej częśći kręgosłupa oraz upławami.

Gość akle
dzieki dziewczyny za godzinę mam wizytę więc będe wiedziała co to jest napewno jeszcze raz dzięki jak wroce to podziele się wrażeniami

Gość akle
właśnie wróciłam z wizyty u ginekologa powiedział ze nie jest to nadżerka tylko taka już poprostu uroda mojrej szyjki macicy. A upławy były spowodowane stanem zapalnym.

Gość lusi 555
wylecz ten stan zapalny i wszystko będzie o.k pozdrawiam