Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem walnięta

OK, OD DZISIAJ ROBIĘ PORZĄDEK ZE SWOJĄ TWARZĄ!

Polecane posty

Gość jestem walnięta

Cierpie na tradzik neuropatyczny (juz chyba kazdy wie co to jest, bo tematow na ten temat wyroslo tuta sporo). Trwa to u mnie juz pare ladnych lat i z kazdym rokiem sie nasila. Mama chce mnie na sile wyciagnac do psychologa, ale ja nie chce. Po prostu sie wstydze tego problemu. Z kazdym innym moglabym pojsc, ale nie z tym! Toz to obrzydliwe. A potem koles bedzie opowiadal znajomym, ze ma taka jedna pacjentke, co sie codziennie wyciska... Ohyda. Gdyby nie wstyd, pewnie bym poszla, bo juz naprawde czuje, ze sobie nie radze... Od dzisiaj po prostu przestaje sie przygladac twarzy z centymetrowych odleglosci i przestaje sie przejmowac jak mi cos wylezie. Jestem uzbrojona w Brevoxyl, kremy nawilzajace, oczyszczajaca i regenerujaca maseczke. Jak mam roblem, to zamiast isc do lustra - ide pobiegac. Zaczynam pic duzo wody mineralnej i jesc jablka zamiast miecha. Herbata tylko zielona. Ktos sie dolacza?

Gość gfdgdgdg
weź sie już kurwa dziewczyno w garść !!!!!!!!!!!! Co ty sobie myślisz ze jak sie powyciskasz to bedzie lepiej???? NIE BEDZIE BO BEDZIE GORZEJ !!!!!!!!!!!!!!!! I POMYŚL że muszisz wyjść poźniej z domu i ludzie cie bedą oglądać w takim stanie. ROznosisz zarazki bo całej buzi :o zobaczysz że przez te wyciskanie nawabisz sie gronkowca a jego to już zadną metodą nie wypędzisz bo z niego nie można juz sie wyleczyć :o

Gość gfdgdgdg
mam nadzieje ze cie jakoś zmowywowałam :)

Gość jestem walnięta
Dzieki za kopa w dupe :) Prawda jest taka, ze ja od dawna zdaje sobie sprawe z tego, co piszesz. Gronkowca na szczescie nie zlapalam, ale zawsze jest takie ryzyko. Najgorsze jest to, ze pomimo tego, ze ja dobrze wiem czym to wszystko grozi, po prostu nie potrafie sie powstrzymac :(

Gość Young-Jin
hmm mam ten sam problem, czasem nad tym nie panuje, wiec chyba tez zaczne biegac. Wiesz mi pomoglo cos zupelnie innego, od tamtej pory jakos sobie radze. Znalazlam strone ze zdjeciami ludzi chorych na tadzik. Balo to tak obrzydliwe i przykre, ze ja mam naprawde super cere i juz sie niczym nie przejmuje.

Gość Young-Jin
hmm mam ten sam problem, czasem nad tym nie panuje, wiec chyba tez zaczne biegac. Wiesz mi pomoglo cos zupelnie innego, od tamtej pory jakos sobie radze. Znalazlam strone int. ze zdjeciami ludzi chorych na tadzik. Bylo to tak obrzydliwe i przykre..., ja mam naprawde super cere i juz sie niczym nie przejmuje.

Gość to świńskie ale...
...daj linka ze zdjęciami :D ;)

Gość jestem walnięta
No biedni... Ci, ktorzy nie maja na to wplywu.. A jak nazwiecie nas - osoby, ktore same sie szpeca??? Biedne? czy po prostu pierdolniete?

Gość windows2000
Young-Jin dzięki za te zdjęcia , wyleczyły mnie z kompleksów Nie miałam pojęcia, że trądzik może przebiegać z AŻ TAKIM nasileniem ! te zdjęcia wygladają, jak zakarzenie gronkowcem, czy coś w tym stylu, nigdy nie nazwałabym tego trądzikiem

Gość windows2000
zakaŻenie co to jest trądzik neuropatyczny ??

Gość Królewna na ziarnku grochu
Ja tez ja tez!! Przed okresem wyskoczyly mi na calej twarzy i wygladalam jak pizza z pomidorami:D wszystko powyciskalam a te na ktore nie mialam sily juz smarowalam kremem.Zamiast czerwonych syfkow mialam duze ciemno-czerwone strupy.Wscieklam sie bo i tak zle i tak niedobrze. Robilam "parowke" a potem warstwa Brevoxyla, a na to grubsza warstwa kremu NastoLatki do cery tradzikowej i nyny. Ponadto duzo wody z cytryna, na sniadania jogurt z musli i jeszcze 2 dni ,strupki odleca (a sa juz prawie niewidoczne) i bede miec piekna buzie.Nie wyciskam,obiecalam sobie ze p*le to wszystko!!! Moj men kocha mnie taka jaka jestem, a jak przychodzi stres i jest juz niedaleko ochota na wycisniecie to biegiem na basen - z wlasnego doswiadczenia wiem ze jak sie plywa pelna godzine to potem na lozko i momentalnie sie zasypia.