Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedzaca jak to jest

Jak to jest w koncu z tymi TABLETKAMI czy....?

Polecane posty

Gość nie wiedzaca jak to jest

one powodóją bezpłodnośc czy kompletnie nie mają na to wpływu? poprostu po odstawieniu jak kobieta nie moze zajsc w ciąze to moze wczesniej tez nie mogła a wcale to nie jest wina tabletek- wiem ze duzo kobiet własnie na to zrzuca odpowiedzialnośc! a przeciez znowu tabletki bierze sie tez na rozne problemy ze skóra, nieregularnymi miesiaczkami a nawet słyszałam ze kobiety które chca miec dzidzie biara najpierw tabletki (jako metoda leczenia ) zeby potem odstawic i zajsc łatwiej w ciąze. Wiec jak to jest w koncu z tym? czy sa tu kobiety ktore brały iles tam lat i normalnie maja teraz dzidzie?

Gość nowe tabletki
czyli te nowszej generacji 100% nie mają wpływu na problem bezpłodnosci. Nie wiem jak to było w tych baaaardzo wczesnych tabletkach ale teraz tego z pewnoscią nie ma. Nalezy sie przebadac na płodnosc czy bezpłodnosc przed braniem tabletek, poniewaz 99% kobiet czy mężczyzn z problemem bezpłodnosci tego nie robi a potem po odstawieniu tabletek nagle są problemy z zajsciem w ciąze no i co jest winne ? oczywiscie, ze tabletki ! :O