Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliseeee

Nigdy więcej plastrów z woskiem!!!

Polecane posty

Gość aliseeee

Wczoraj zrobiłam sobie depilację, która wogóle nie wyszła!!Kupiłam plastry Joanna Sensual , i przykleiłam zgodnie z instrukcją na okolice bikini! Po chwili chciałam zerwac, ból ze szok!! I zaden włosek się nie wyrwał!! Wosk sie kleił, zmywałam go oliwką, tragedia!!! Na nodze tez wypróbowała i nic!! To jest do d...! Czym depilujecie bikini , tak zeby minimum 2-3 tyg. nie odrosły włoski?

Hehehe!!! KIedys mnie kolezanka uraczyla! Dzizas... myslalam, ze nie oderwe tego szajsu :O Krew sie lala, siniaki mialam przez tydzien czasu i chodzilam po kowbojsku :O Nigdy wiecej!! Nie ma jak maszynka do golenia :P

Ja rozgrzewalam. Zrobilam wszystko wg instrukcji i tak jak mi kolezanka radzila (zreszta stala pod lazienka i mnie instruowala :P ) To chyba tez wlasnie Tanita byla - ale nie wiem dokladnie ;)

Gość aliseeee
Jasne ze rozgrzałam i to jak długo!Tyle bólu wczoraj rzezyłam w łazience i fuj jak ten wosk się klei..bleeee

nic nie mówcie ;) ja depilatorem się potraktowałam:D teraz to robię pensetką :D bo po depilatorze to rzeźnia była :D

Mam takie same wrażenia po plastrach Veet do skóry wrażliwej. Usiłowałam wydepilować nogi. Porażka. Na szczęście wosk zmył się wodą. Zostaje depilator.

Gość aliseeee
A depilacja pensetą okolic bikini ( w sumie tak zeby zrobic paseczek) to chyba bolesne co?? A jak długo nie odrasta???

Gość Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrunetka
Ja stosuje paste cukrowa 1.boli mniej 2.jak sie nie chce oderwac to swietnie rozpuszcza sie w wodzie 3. efekt niestety nie utrzymuje sie 2-3 tygodnie (ale to pewnie indywidualna sprawa), ale jakies 8-10 dni... 4.nie ma podrazniej, siniakow etc...po 30 minutach skora wyglada normalnie.

Ja też używam do bikini pasty cukrowej, ale wytrzymuje tylko do pewnego momentu (tylko wzgorek) dalej już bardzo boli. Wystarcza mi to na jakieś 2-3 tygodnie, a jak wloski odrastają to traktuje je depilatorem, bo są już wtedy pojedyncze i słabsze i tak nie boli.