Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pestkaM

Kto mnie wyslucha?

Polecane posty

Zapraszam na ten topik wszystkie bardziej lub mniej samotne mezatki, mlode mamusie.... Jestem mezatka z dwuletnim stazem, mam uroczego 16 miesiecznego synusia a jednak czuje ze czegos mi brak...

Gość jjj
hm to coś chyba z Tobą nie tak :/

Od 2 lat mieszkam w D.G nie mam tu kolezanek stad ten tytul:) ciagle siedze sama w domu, sama chodze na spacery z dzieckiem...czuje sie samotna . jjjjj- zachowaj sobie swoje komenatrze dla siebie!! ciekawe co ty robisz na forum??

Gość Onaaaaaaaaaaaa
jeśli D.G. to Dąbrowa Górnicza to mogę Ci dać namiary na moją kuzynkę -też młodą mamusię.

Gość a co to jest DG
Coś ta rozmowa idzie jak po grudzie :(

Gość Onaaaaaaaaa
no to co z tym DG?

Za sciana mieszka wscibska sasiadka!! wybaczcie ze pisze tak lakonicznie ale maz sie kreci.Ja zawyczaj pisze bardzo duzo porawie sie skoro zaczelam ten topik:)

Gość Pestka a gdzie dokładnie
ja jestem z D.G

Poprostu na innych topikach zawsze czekam dlugo na odpowiedzi!! i juz mnie to czasem wkurza :(

aktualnie mieszkam w Dąbrowie Górniczej! na Cedlera mam16miesiecznego synusia- Alusia!! Urodzilam w czerwcu 2005 w Dąbrowie Górniczej , mialam bardzo ciezki porod. Bardzo zle wspominam sluzbe zdrowia w owym szpitalu, poniewaz ich obojetnosc sprawila ze moj baczek urodzil sie w zamartwicy! na szczescie jest silny facetem i wyszedl z tego calo. Jeszcze dlugo po porodzie na widok szpitala i ciezarnej robilo mi sie niedobrze taka silna trauma! Minelo 14 miesiecy i nagle pomimo zlych wspomnien z porodu pomyslalam o drugim??? bobasie!! Jest wiele za i przeciw abym mogla zdecydowac na drugie malenstwo.... jednym z glownych powodow jest fakt ze tak naprawde zaczelismy z mezem normalnie spac od 4 tygodni, poniewaz karmilam piersia. Doszlo do tego ze Alek budzil sie co 1,5 godziny zeby sie napic mleczka. Nie lubil butlek, brzydzil sie smoczkow!( do dzis nie ssie smoczka).Ciesze sie z tego ze tak dlugo karmilam i choc bardzo sie balam odstawienia go od cyca to wiem ze 13 miesiac byl odpowiednim czasem. Alek poradzil sobie z tym szybciej niz myslalam w zasadzie plakal tylko jedna noc:0 drogie kobitki ciesze sie ze jestescie i ze mozna podzielic sie z wami swoimi przezyciami.

Gość No wiec mieszkam po
przeciwnej stronie ulicy Pestka, ale nie mam dziecka więc na nic sie nie przydam :)

Nie pracuje:( studiuje na UŚ :) ostatnio nawet mi sie z domu nie chce wychodzic bo mysle sobie znowu sama?!chcialabym na tym topiku poznac fajnych ludzi:)

A ile masz lat? ja mam 23 latka:) przeciez ja lubie rozmaiwac na rozne inne tematy a nie tylko o dziecku:)

Gość No wiec mieszkam po
Ja mam 22 :)

Gość No wiec mieszkam po
Pestka, ja wychodze na chwilke ale zajrze tu do Ciebie zaraz :)

ok. a moze pogadamy wieczorowa pora??bo ja musze wyciagnac meza na zakupy w koncu bo zaniedlugo chycimy sie za kaloryfery hihihihi a moze znamy sie z widzenia? napsiz mi czym sie zajmujesz?? studiujesz?

wczesniej napisalam ze zapraszam mlode mamusie i mezatki :) a wiec mile widziane rowniez panienki !

Gość No wiec mieszkam po
Pestka, wieczorem mnie nie bedzie, bede jutro rano napewno, więc mozemy pogadac. Może sie nawet z widzenia znamy :) A studiuje w Katowicach na WSP na 3 roku teraz :) Pozdrawiam :)