Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lavera

Kosmetyki Lavera. Znacie ta firme??? Dobre są?

Polecane posty

Znamy - dobre są. Ja miałam krem z nagietkiem i bardzo sobie go chwale. Ogólnie jak najbardziej polecam te kosmetyki.

Gość Lavera
A znasz ten krem z linka?? I czy te kosmetyki mozna zamowic tylko przez neta?

Gość aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
sa super, mozna kupic w aptekach w wawie

Polecam fajny sklep pod adresem: www.zdrowekosmetyki.pl maja w ofercie wiele fajnych firm Lavera, Logona, Alva, Eco Cosmetics, Weleda... poza tym maja wiele ciekawych promocji i bogatą oferte kosmetyków bez konserwantow i reszty chemii. Ja jestem stala klientkom. Do zamowien dołaczaja duzo fajnych gratisów. Pozdrawiam

Gość bjkk
ja tez tam kupuje:) rzeczywiscie kosmetyki naturalne bez chemii sa swietne!! juz wreszcie nie mam zadnych uczulen i nie musze chodzic do dermatologa i do tego nie sa testowane na zwierzatkach:)) wszystkie firmy sa dobre z lavery jest teraz fajna ta seria z body spa ja teraz uzywam balasamu rozanego swietny zapach

tak ja zanm ten krem z linka doskonale generalnie przeznaczony jest dla skory wrazliwej ten akurat jest nawilzajacy, jest tez podobny tez z aloesem seria ale pielegnujacy - jeden i drugi rewelacja, pisze szczerze bo mimo, ze mam tlusta, nie nawet mieszana cerę, fantastycznie ten krem, zwlaszcza ten ktorego tu masz w linku, swietnie się wchłania, wg mnie to wlasnie najlepszy z calej oferty, drugie miejsce ten pielegnujacy wg mnie, a trzecie mietowy do tlustej - nie znosze czuc zadnych warstw kremu na buzi, mimo, tego lubie - zapach obledny :) serie nagietkowa z lavery do mieszanej, szkoda tylko, ze ten tonik ma tylko 50 ml pojemnosci a kremu jest tylko 30 ml... :( pzdr